Karanténa pro celou zemi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.3.20 08:04

@lachtanice86 dej sem odkaz jak si na to přišla prosím? Já se ptala policistů a bylo mi řečeno že ne a ani do obchodu by neměla jít matka s dítětem ale jen sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
16.3.20 08:05
@Čtyřlístek2 píše:
@lachtanice86 dej sem odkaz jak si na to přišla prosím? Já se ptala policistů a bylo mi řečeno že ne a ani do obchodu by neměla jít matka s dítětem ale jen sama

Podívej se na tiskovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.20 08:07

@lachtanice86 nebo jestli narážíš na „individuální vycházky do přírody“ jak se z centra města dostaneš bez auto indivindi do přírody? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
16.3.20 08:10
@Čtyřlístek2 píše:
@lachtanice86 nebo jestli narážíš na „individuální vycházky do přírody“ jak se z centra města dostaneš bez auto indivindi do přírody? :nevim: :nevim:

Můžeš jet MHD, je to jen na tvé osobní zodpovědnosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
16.3.20 08:22
@cecetka píše:
Jj, vlastne to zadna karantena neni :think:

Asi tak.. Plno lidi cestou do ty přírody projde půlkou města :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21416
16.3.20 08:31
@lenajs píše:
Podívej se na tiskovku.

Divam se na tiskovku a nikde teda nevidim, ze je povoleno trajdat po parcich, protze je mi covid u pr. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
16.3.20 08:34
@PaníBovaryová píše:
Divam se na tiskovku a nikde teda nevidim, ze je povoleno trajdat po parcich, protze je mi covid u pr. :cert:

Je to u těch výjimek, tuším bod H. Můžeš jít do lesa, nebo do parku na zdravotní procházku v doprovodu člena rodiny. Ale musíš omezit styk s ostatními, dodržovat rozestupy atd. Takže procházka ano, vysedávání s kámoška i na lavičce nee… ;) ať si to každý přebere po svém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21416
16.3.20 08:35
@Čtyřlístek2 píše:
@lachtanice86 dej sem odkaz jak si na to přišla prosím? Já se ptala policistů a bylo mi řečeno že ne a ani do obchodu by neměla jít matka s dítětem ale jen sama

Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.20 08:36

@PaníBovaryová ale na té tiskovce to bylo řečeno několikrát že procházky v parku, v lese jsou ok. Taky bylo řečeno že to není vezeni. Chtělo by to podívat se znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
16.3.20 08:37
@PaníBovaryová píše:
Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo? :roll:

To není pravda. Volný pohyb osob se zakazuje, s výjimkami. A těch je poměrně dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.20 08:38
@PaníBovaryová píše:
Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo? :roll:

Pohyb se zakazuje s výjimkami, cti pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
16.3.20 08:38
@lachtanice86 píše:
@PaníBovaryová ale na té tiskovce to bylo řečeno několikrát že procházky v parku, v lese jsou ok. Taky bylo řečeno že to není vezeni. Chtělo by to podívat se znovu

No hlavně je to řečeno hned na začátku…člověk to ani nemusí dokoukat celé. A Hamáček několikrát zdůraznil, že neplatí zákaz vycházení, naopak, že mají lidé chodit ven na vzduch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
16.3.20 08:39
@Čtyřlístek2 píše:

A jak pujdu ja do obchodu sama kdyz jsem sama s dvouletym ditetem? To ho mam nechat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.3.20 08:40

@lenajs taky jsem to viděla. Každý ať dělá podle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.3.20 08:42
@zudina píše:
A jak pujdu ja do obchodu sama kdyz jsem sama s dvouletym ditetem? To ho mam nechat doma?

Muze te navštívit rodina a to dite ti pohlidat. Případně ti muze nakoupit rodina. Nebo si nakoupis pres e-shop. Nezlob se, ale jak ctu tve prispevky, tak jsi naprosto osamela opustena princezna, ktera chce a chce a dupy dupy :roll: premyslej proc :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA