Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@lachtanice86 dej sem odkaz jak si na to přišla prosím? Já se ptala policistů a bylo mi řečeno že ne a ani do obchodu by neměla jít matka s dítětem ale jen sama
@Čtyřlístek2 píše:
@lachtanice86 dej sem odkaz jak si na to přišla prosím? Já se ptala policistů a bylo mi řečeno že ne a ani do obchodu by neměla jít matka s dítětem ale jen sama
Podívej se na tiskovku.
@lachtanice86 nebo jestli narážíš na „individuální vycházky do přírody“ jak se z centra města dostaneš bez auto indivindi do přírody?
![]()
@Čtyřlístek2 píše:
@lachtanice86 nebo jestli narážíš na „individuální vycházky do přírody“ jak se z centra města dostaneš bez auto indivindi do přírody?![]()
Můžeš jet MHD, je to jen na tvé osobní zodpovědnosti ![]()
@cecetka píše:
Jj, vlastne to zadna karantena neni
Asi tak.. Plno lidi cestou do ty přírody projde půlkou města ![]()
@lenajs píše:
Podívej se na tiskovku.
Divam se na tiskovku a nikde teda nevidim, ze je povoleno trajdat po parcich, protze je mi covid u pr. ![]()
@PaníBovaryová píše:
Divam se na tiskovku a nikde teda nevidim, ze je povoleno trajdat po parcich, protze je mi covid u pr.
Je to u těch výjimek, tuším bod H. Můžeš jít do lesa, nebo do parku na zdravotní procházku v doprovodu člena rodiny. Ale musíš omezit styk s ostatními, dodržovat rozestupy atd. Takže procházka ano, vysedávání s kámoška i na lavičce nee…
ať si to každý přebere po svém.
@Čtyřlístek2 píše:
Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo? ![]()
@PaníBovaryová ale na té tiskovce to bylo řečeno několikrát že procházky v parku, v lese jsou ok. Taky bylo řečeno že to není vezeni. Chtělo by to podívat se znovu
@PaníBovaryová píše:
Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo?
To není pravda. Volný pohyb osob se zakazuje, s výjimkami. A těch je poměrně dost ![]()
@PaníBovaryová píše:
Nikde. Volny pohyb osob se zakazuje. Ma ta vlada prinet nektee prolisknout, aby se jim rozsvitilo?
Pohyb se zakazuje s výjimkami, cti pořádně
@lachtanice86 píše:
@PaníBovaryová ale na té tiskovce to bylo řečeno několikrát že procházky v parku, v lese jsou ok. Taky bylo řečeno že to není vezeni. Chtělo by to podívat se znovu
No hlavně je to řečeno hned na začátku…člověk to ani nemusí dokoukat celé. A Hamáček několikrát zdůraznil, že neplatí zákaz vycházení, naopak, že mají lidé chodit ven na vzduch ![]()
@Čtyřlístek2 píše:
A jak pujdu ja do obchodu sama kdyz jsem sama s dvouletym ditetem? To ho mam nechat doma?
@zudina píše:
A jak pujdu ja do obchodu sama kdyz jsem sama s dvouletym ditetem? To ho mam nechat doma?
Muze te navštívit rodina a to dite ti pohlidat. Případně ti muze nakoupit rodina. Nebo si nakoupis pres e-shop. Nezlob se, ale jak ctu tve prispevky, tak jsi naprosto osamela opustena princezna, ktera chce a chce a dupy dupy
premyslej proc ![]()