Zkušenosti s prací na poště za přepážkou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Krkael pošta na sebe jen listovníma a peněžníma službama nevydělá, takže jak jsem psala:snižují se stavy, snižují se úvazky..a v některých městěch se i zavírají pobočky(spíš teda v obcích).když chce tam mít starosta té obce poštu i nadále, tak to lze i formou partner…něco jako pošta v sámošce… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael jo a už to není monopol… http://www.denik.cz/…0121219.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gatubela Víš co by mě celkem zajímalo, čím to, že různá PPL a podobně si na sebe vydělají a pošta ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ppl je jen rozvážková služba, nemají pobočky jako pošta(teda pár samozřejmě ano, ale rozhodně ne tolik jako pošta!),takže nepotřebují tolik zaměstnanců a budovy, které musejí udržovat…neposkytují pěněžní služby…atd…pošta je mnohem složitejší firma než ppl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@gatubela Víš co by mě celkem zajímalo, čím to, že různá PPL a podobně si na sebe vydělají a pošta ne?
Presne…
@gatubela píše:
Ppl je jen rozvážková služba, nemají pobočky jako pošta(teda pár samozřejmě ano, ale rozhodně ne tolik jako pošta!),takže nepotřebují tolik zaměstnanců a budovy, které musejí udržovat…neposkytují pěněžní služby…atd…pošta je mnohem složitejší firma než ppl…
Nemaji listovni sluzby… takze kdo jinej ma krom posty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Listovní služby jsou v rozsahu v jakém je musí poskytovat pošta velmi ztrátové.
PPL a podobné firmy si na sebe vydělávají v podstatě za cenu toho, že platí svým řidičům jen velmi malou část toho, co odpracují.
Ale to dělá pošta taky.
Příspěvek upraven 14.06.14 v 12:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael já vím o: Česká distribuční a Mediaservis(to bylo i v odkazu)…ale už jsou určitě i další firmy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Garfi píše:
No, tak to je přesně onoach jo…já z toho prostě nemám dobrý pocit…
proto se to ve mě tak pere :-/ nevím, jestli by pomalu nebylo lepší jít někam doplňovat zboží…Musím to promyslet, ale po tomhle zase převažuje to nepřijmout :-/ já vím, že odejít můžu kdykoliv, ale když nastoupím, tak musím dát výpověď vlastně ve stávajícím zaměstnání (dělala jsem asistentku region. ředitelky v ČP) a tak se připravit o příp. odstupné…nevím, je to prostě těžký. Možná je to i v tom, že tu práci teď akutně nepotřebuji, jen jsem to zkusila…nikdy jsem nebyla tak nerozhodná jako teď :-/
Výpověď nedávej. Jsi na rodičovské dovolené? Tak můžeš mít v jednom zaměstnání rodičovskou a zároveň pracovat v normálním PP někde jinde. Aspoň máš čas si to vyzkoušet a rozhodneš se až pak.
A v původním zaměstnání jim o tom vůbec nemusíš říkat, dokud se definitivně nerozhodneš.
Příspěvek upraven 14.06.14 v 15:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to neomlouvám, ale také s tím nic nemůžu dělat. sama jsem šéfovi dávala nějaké podněty…ale i on je malý pán…ryba vždy smrdí od hlavy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejprve všem moc děkuji za rady a názory
já se rozhodla, že tu práci nepřijmu, nemám povahu někomu něco nutit a převážně jak čtu, tak tu jde hlavně o to…vždycky jsem měla představu, že je to právě spíš o administrativní stránce, vyřizování pošty atd.,ale on je to zase hlavně jen obchod a nabízení pojištění…do toho fakt nejdu. Ještě si chvilku budu užívat radosti s dětma
a prostě se uvidí co bude dál
ještě jednou všem díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Boze nechod… ja se zpatky vratila po materske a je to jeste horsi nez kdyz jsem odchazela.Sama buzerace a jen produkty…premyslim ze odejdu, nekde do fabriky za tech par kacek se to ani nevyplati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, obnovuji téma, v pátek mám jít na pohovor na prac. pozici na přepážku na poště. Změnilo se něco? někde sem četla, že produkty už nabízet nemusejí a já chodím na poštu cca 3× do týdne a nikdy mi nikdo nic nenabízel
.
Na co se při pohovoru připravit? a kolik si říct plat? je to okresní město…
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit