Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, dělám si takový pruzkum jakou mají vaši muži postavu? Zda baculatou, štíhlou, svalnatou a jestli se vám postava vašeho muže líbí? Nebo co byste změnili? děkuji moc
Hodně vysokej, statnější, za mlada klasická sportovní postava, ted už nám ztaťkovatěl ![]()
Líbil se mi a líbí se mi pořád, i když bříško by trochu ubrat mohlo
![]()
Můj muž má na cca 173cm asi 73-75Kg. Samý sval, ale ne z posilovny, z práce
Jo, líbí se mi hodně. Víc než když měl 60kg, to bylo už nechutný. Ale byl nemocný, takže…
Manžel je nachlapa malej, postavou přiměřeně k výšce. Poslední dobou mu, pravda, narostlo bříško. Zrovna do mě hučí, že musí zhubnout ![]()
Postavou objektivně neoslní, mě můj chlap voní ![]()
@onajeblond píše:
Ahojky, dělám si takový pruzkum jakou mají vaši muži postavu? Zda baculatou, štíhlou, svalnatou a jestli se vám postava vašeho muže líbí? Nebo co byste změnili? děkuji moc
Ja ti to reknu uplne presne. Chlapi nekterych holek tady maji postavu baculatou, jini stihlou a dalsi svalnatou. Proste kazdy jinou.
Jinak osobne to u sveho muze nehodnotim, take mam sve mouchy.Jsou pro nas asi dulezitejsi veci
Můj muž je štíhlý, s hranatými rameny i ve 40 takový chlapecký. Má pěkné nohy. Občas ho balí homosexuálové
Líbí se mi i po letech moc, nikdy jsem nepřemýšlela, co bych na něm měnila.
To na sobě mě napadá tisíc věcí ![]()
Můj má 198 cm, 130 kg. Velice ramenatý a statný… Veeeeliký chlap s bříškem
Je takový medvěd, ochránce… Budí respekt a nikdy se s ním nebojím ![]()
@Terisos píše:
Můj má 198 cm, 130 kg. Velice ramenatý a statný… Veeeeliký chlap s bříškemJe takový medvěd, ochránce… Budí respekt a nikdy se s ním nebojím
Doufám, že se nedělíme o toho samého ![]()
190cm/118kg. Trochu shodit by mohl, hlavně břicho, ale dobrý ![]()
Můj má 164cm je takový hobit
a asi 70kg, trošku bříško. Miluji ho, voní mi už 34 let. Viděla jsem ho párkrát u zásahu v přilbě a převlečníku
a byla jsem pořádně hrdá.