Postcovid problémy

4
22.2.22 07:29

Postcovid problémy

Krásný den, jdu sem za Vámi s už docela zoufalou prosbou? A byla bych vděčná za rady a zkušenosti.
Před 3 měsíci jsem měla covid. Přišla jsem kompletně o čich a chuť jenže a bohužel i 3 měsíce problémy stále přetrvávají. Něco cítím ale úplně minimálně příklad navoním se cítím to ale pokud je v místnosti jako takové více pachů necítím nic. Upřímně necítím ani psí 💩. Je to hrozně pomatené a celkově ty moje smysly jsou pomatené co mi nevadilo mi smrdí a to zejména jídlo! Kterékoliv jídlo uvařím smrdí mi a nemůžu ho jíst obzvlášť když je tam maso tak to ještě 3× víc až se mi z toho zvedá žaludek. Jsem z toho už opravdu i psychicky unavená protože je to otravné a 3 měsíce pořádně nejím. :nevim: :( takže otázka zní setkal jste se stím někdo lze to nějak „léčit“ nebo tomu nějak pomoct aby se to vrátilo do normálního stavu, děkuji moc předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5618
22.2.22 08:07

Neporadím, co dělat, jenom, že 3 měsíce je bohužel krátká doma. V rodině máme případ, kdy čich a chuť není 100% zpět ani rok po covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10970
22.2.22 08:42

Nějakou zázračnou radu nemám. Asi jen vydržet :) Jsem na tom podobně, 4 měsíce po Covidu, čich nemám v podstatě vůbec. Vadí mi to při vaření. Občas třeba cítím, když se navoním takový závan, ale to je vteřina a pak nic a není to každý den. Výhoda při přebalování dětí v práci :mrgreen: Chutě mám zblazneny, třeba maso mi chutná jako železo :nevim: Ale mám po Covidu i jiné problémy, tak mě tohle zas tak moc netrápí. Vím o lidech, kteří čich neměli rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.2.22 09:03

Pokud trpíš nechutenstvím, nechala bych si vzít krev. Třeba ti chybí jen nějaké látky. Čich by se měl vrátit, holt to může trvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
22.2.22 09:22

Ahoj, najdi si na FB skupinu Anosmie a Parosmie po Covidu. Tam je až neuvěřitelná spousta lidí s těmito problémy. Musí to být šílený, držím palce, at se to co nejdříve srovná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.3.23 01:58

@citlivaduse jaké problémy prosím máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.3.23 02:00

Problémy přes rok po covidu

Ahoj všem, šílím ze svých zdravotních problémů už 14 měsíců vkuse, od mého covidu. (Je mi 31 let, mám 2 dávky Pfizer z léta 2021.) Má někdo podobné problémy? Covid leden 2022, slabší průběh asi 10-14 dní, hlavně průjem, žaludeční nevolnosti, trochu kašel. Ale od února 22 neustálé střídající se problémy, každý měsíc alespoň týden v měsíci něco, pak to odezní, přijde nový problém, pak se vrátí starý… Časté nachlazení a kašel, občasné noční pocení, brnění rukou, jednu dobu brnění ucha, nevolnost od žaludku, nechutenství, postupný úbytek váhy 10 kg za těch 14 měsíců, občasné bolesti kloubů, slabší vaginální a urinální záněty, 2× vaginal herpes, bolavá „chřipková“ kolena, časté bolesti v krku, na alergologii nedávno odhalena histaminová intolerance. Milion vyšetření a zatím se na nic nepřišlo. Taky máte takové problémy? Taky už přes rok? Co se s tím dá proboha dělat? Hlíva ani probiotika nezabírají, beru už rok pravidelně. Mám strach, že je to rakovina a hrabe mi z toho (leukémie, lymfom). Zatím se ale na nic nepřišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí