Postcrossing v rámci eMimina

• Otevřená skupina

Skupina pro všechny, které propadly posílání pohledů po světě :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

2674
3.11.13 21:25

Postcrossing v rámci eMimina

Protože mám velkou radost z toho, jak se mi přihlásilo několik uživatelek s tím že dětem pošlou pohled a my na oplátku jim, napadlo mě že se tu může přihlásit kdokoliv kdo by měl o podobnou akci zájem a chtěl by udělat někomu jinému tímto radost. Výměna adres samozřejmě přes SZ - říkala jsem to svým dětem a jsou nadšené, že budou moct poslat někomu pohledy a budou s chutí chodit vybírat schránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4201
3.11.13 22:38

Kdybych vedela jakou tim napadem rozpoutam radost tak jsem to sem nacpala uz daleko driv treba v lete a mohla jsem rozesilat pohledy z vyletu!

doufam ze vam prijde spousta pohledu, myslim ze deti co z toho budou mit radost se najde spousta! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
4.11.13 09:57

Ráda vám pošlu pohlednice :* :srdce:

já sbírám města, hrady, zámky, krajina, příroda, zajímavá místa

Příspěvek upraven 05.11.13 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.11.13 16:29

Holky, ja bych vam vsem pak poslala nejakej ten vanocni pohled, pac ty jsou nejlepsiiiii :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.11.13 16:58

@_BBQ_s připojuju se k tobě… taky mám nejradši vánoční pohledy :)

• Citovat
  • Upravit
2674
4.11.13 18:15

Tak za nás - budeme rádi za jakýkoliv vánoční pohled, které si potom doma vystavíme. Pohled bude pro mě :oops: a děti ve věku - syn 13 a dcera 15 let. Už tu máme pár adres, na které budeme posílat. Určitě se nám ještě nějaké adresy do rozpočtu vejdou, tak se klidně ozvěte. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.11.13 20:48

@Evka73 :mavam: Ode mne muzete pocitat s pohledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
4.11.13 20:49

@lucenka Nezapomen mi kdyztak pak poslat adresu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
4.11.13 20:49

@_BBQ_s - dík, budeme rádi a pošleme zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
4.11.13 20:59

Kdo chcete ode mě taky vánoční pohled, písněte mi adresu do SZ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
5.11.13 07:44

Ahoj, holky. Díky za přijetí. @Evka73 Pohled už pro vás mám doma, pošlu ale až v prosinci, ať to máte na vánoce

• Citovat
  • Upravit
Jemys
5.11.13 07:45

@Zuzee87 Tobě též - posílám v prosinci

• Citovat
  • Upravit
355
6.11.13 21:27

Ahoj :)
já mám pořádnou sbírku pohledniček z dovolené a z návštěv památek a různých výletů. Současně miluju jakékoli malované pohledničky, prostě motiv šmoulové, kačer donald… Cokoli malovaného :) Doufám, že tady najdu někoho, s kým si třeba pravidelně budeme vyměňovat pohledničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
8.11.13 11:44
@Evka73 píše:
Tak za nás - budeme rádi za jakýkoliv vánoční pohled, které si potom doma vystavíme. Pohled bude pro mě :oops: a děti ve věku - syn 13 a dcera 15 let. Už tu máme pár adres, na které budeme posílat. Určitě se nám ještě nějaké adresy do rozpočtu vejdou, tak se klidně ozvěte. :mavam:

Haha, tak já si ten věk přečetla až teď. Zrovna včera jsem vám ho koupila a hned i vypsala a vidím, že jsem očekávala menší děti, tak jsem v tom duchu i psala :mrgreen: No nic, koupím nový a napíšu trochu dospělejší verzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.11.13 12:55
@TýnkaK píše:
Haha, tak já si ten věk přečetla až teď. Zrovna včera jsem vám ho koupila a hned i vypsala a vidím, že jsem očekávala menší děti, tak jsem v tom duchu i psala :mrgreen: No nic, koupím nový a napíšu trochu dospělejší verzi :mrgreen:

No je pravda, že jsem si celou dobu taky myslela, že to budou děti tam max. do 10 let - taky mě překvapilo, že jsou takhle velký :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny