Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
chtěla bych vědět jestli nemáte některá zkušenost s touto postelí.Pomaličku buduji pokojíček pro Barču a ráda bych aby postel byla široká(třeba když si budem číst ,nebo ji přijede sestřenka a pohodlně se vyspali).Docela se mi ta postel líbí i když je dost drahá-skoro 10.tis. Nebo nemáte nějaký typ?
Jestli vložíte fotečky pokojíčků tak budu moc ráda-hledám inspiraci.Díky
Ahoj dívala jsem se na tu postel, nezdá se mi vhodné aby dítě spalo na pohovce která je určená jen k občasnému přespání.
Ahoj,my ju mame ako gauc v obyvaku tiez hlavne z dovodu ked pride rodina aby mali kde spat.Na kazdodenne spanie by som ju pre dieta rozhodne neodporucala.Inak raz za cas sa tam da vyspat celkom pohodlne.
No mi máme Bedinge na spaní pro nás a jedna strana (opěradlo) je trošku zešikma já to cítím a nemůžu na té straně spát. Manželovi to nevadí. Ale kamarádka jí má taky a tam to není. Jinak to není určeno k občasnému spaní, ale ke každodénímu spaní má kvalitní lamelový rošt i dobrou matraci. Takže bych v tom problém neviděla, ale dej si pozor aby též nebyla z kopce. ![]()
Ahoj Iva
Ahoj,
mame ji taky jako gauc, ale ja jsem na ni spala od 7meho mesice tehotenstvi, protoze ta matrace je uuuplne super (a to mame tu nejobycejnejsi)
Ale myslim, ze i Ikea doporucuje, aby se detem kupovaly detske matrace, maji uplne jinde teziste . My mame koupenou tu roztahovaci )do delky) s tim, ze budem obmenovat matrace.