postel-Beddinge z ikea-hodí se pro prcka?

146
16.7.06 12:57

postel-Beddinge z ikea-hodí se pro prcka?

chtěla bych vědět jestli nemáte některá zkušenost s touto postelí.Pomaličku buduji pokojíček pro Barču a ráda bych aby postel byla široká(třeba když si budem číst ,nebo ji přijede sestřenka a pohodlně se vyspali).Docela se mi ta postel líbí i když je dost drahá-skoro 10.tis. Nebo nemáte nějaký typ?
Jestli vložíte fotečky pokojíčků tak budu moc ráda-hledám inspiraci.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3165
16.7.06 15:37

Ahoj dívala jsem se na tu postel, nezdá se mi vhodné aby dítě spalo na pohovce která je určená jen k občasnému přespání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.7.06 18:06

Ahoj,my ju mame ako gauc v obyvaku tiez hlavne z dovodu ked pride rodina aby mali kde spat.Na kazdodenne spanie by som ju pre dieta rozhodne neodporucala.Inak raz za cas sa tam da vyspat celkom pohodlne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
16.7.06 19:20

No mi máme Bedinge na spaní pro nás a jedna strana (opěradlo) je trošku zešikma já to cítím a nemůžu na té straně spát. Manželovi to nevadí. Ale kamarádka jí má taky a tam to není. Jinak to není určeno k občasnému spaní, ale ke každodénímu spaní má kvalitní lamelový rošt i dobrou matraci. Takže bych v tom problém neviděla, ale dej si pozor aby též nebyla z kopce. :?

Ahoj Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.7.06 09:08

Ahoj,
mame ji taky jako gauc, ale ja jsem na ni spala od 7meho mesice tehotenstvi, protoze ta matrace je uuuplne super (a to mame tu nejobycejnejsi)

Ale myslim, ze i Ikea doporucuje, aby se detem kupovaly detske matrace, maji uplne jinde teziste . My mame koupenou tu roztahovaci )do delky) s tim, ze budem obmenovat matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí