Postel proti dveřím nebo vedle?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
13.8.14 13:19

Jojo, lepe nekdy nevedet :-D o tech dverich to rika vic lidi, tak asi to jedine je mi takovy neprijemny, no smula ze mam na vyber pod okno, nebo ke dverim a tak nejak si rikam ze pruvan a zanet prudusek z otevrenyho okna mi pripada nebezpecnejsi nez povery fengsui ci ceho :-) pry je to nejaka spojitost ze se nohama do dveri vynasi mrtvy, co ted ctu z googla ale dle me vynesou jednou kazdyho at ma postel kde chce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
13.8.14 14:33

Na nějaké pověry bych nedala, to bys nemohla skoro nic.
Hlavní je, aby jste měly co nejvíc místa a zároveň pohodlí.
Mimčo bude určitě v malé postýlce.
4 letá dcerka by možná mohla mít už zvýšenou postel, pod kterou bys měla třeba postel ty. A nebo bys na zvýšené postel spala ty a pod tebou dcerka.

Já budu v 1+1 sama s dcekou 2r, pro ni koupím určitě normální postel cca 100cm, a já si asi koupím Hemnes s Ikey /lze rozkládat/. Spát na rozkl. gauči se mi nechce kvůli zádům.
No, bude to zajímavé.

• Citovat
  • Upravit
43028
13.8.14 14:51

@Sidbhi spim na posteli nohama primo proti dverim 5 let a nikdo nezemrel - tedy kecam, manzelovi zemrela teta bydlici 170 Km od nas, to se snad nepocita :-) My se naopak uspesne mnozime, dokonce se mi na takto orientovane posteli zrejme vylecila neplodnost. A kdo by mel umrit, ja? :-) Na geopatogenni zony neverim stejne jako na jine povery, at moderni, vychodni ci starodavne.

Hele ale pokud bys nespala, kdybys poveram nevyhovela, tak ja myslim, ze kdyz zapatras, tak urcite najdes nejaky amulet, svecenou vodicku, zarikavani nebo moderni pristrj za tisice korun, ktere ti negativni ucinky te spatne orientace vyrusi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
13.8.14 22:34

@Sidbhi Ahoj, feng shui hovoří takto viz níže a přesně tak to máme. Nejde o pověry, nýbrž o energii ;)

• Postel by měla být snadno přístupná z obou stran
  • Postel by měla být tzv. ukotvena – tj. v ideálním případě přiražena čelem k plné stěně (pokud to není možné, lze postel přirazit ke stěně alespoň bokem)
  • Na obou stranách postele by měly být umístěny noční stolky
  • Postel by neměla být umístěna v přímé linii s dveřmi
  • Prostor nad postelí by měl být prázdný – nezavěšujte nad postel žádné dekorace, lampy ani zrcadla.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
19.8.14 18:55

…já na pověry kašlu a postel tak mám ve všech pokojích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
20.8.14 23:27

Je to feng šuej. V Japonsku už jinak stavby a zařizování neřeší. A dveře by jsi měla mít po boku postele :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí