Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravíčko nezkoušel někdo postel z palet a na kolik ho to vyšlo a postup?
Nemohu si ted dovolit nakoupit dvojlůžko a toto mě docela zaujalo… jenže nejsem schopna za matraci dát cca 2000 kč, takže něco v levnějším stylu?? popřípadě fotečky děkuji moc ![]()
Ahoj, tady máš inspiraci ![]()
https://www.google.cz/search?…
a matraci si kup dobrou, jinak budeš dolámaná…
To jo taky doporučuju dobrou matraci. My máme na chatě tu nejlevnější z ikei a vždycky se těším domu na naší ![]()
@Anonymní píše:
nejsem schopna za matraci dát cca 2000 kč, takže něco v levnějším stylu??
Já teda nevím, ale i na tuhle postel budeš potřebovat matraci a jedna paleta tě vyjde na 100Kč - použitá a na jednolůžko budeš potřebovat min. dvě. A matrace se dá sehnat asi za mín než za 2000Kč ale nevím jak se ti na ní bude spát teda ![]()
Já, bych to chtěla jen tak né na časté spaní, protože spím v obyvácím pokoji na sedačce sice stála 10 000 kč, ale spaní na ní je strašné… to se líp vyspím u bratra na nafukovaci za 500 kč z jysku unese 300 kg,,, tak prostě na občasné vyspaní pro návštěvu a neb zaplnění ložnice… jinak známá koupila 10 palet za 500 přes jednoho co to prodává,,, tak mi to domluví ![]()
Ty máš představu, že koupíš paletu a hodíš ji na zem a na ni matraci??, palety je potřeba opracovat a ošetřit
, na aukru a v bazarech se dají sehnat za rozumnej peníz, výkupny budou drahý.
Ahoj. Já tedy zkušenost nemám. Ale já osobně bych chtěla vytvořit takhle gauč. Jen ošetřené Europalety a pak na to dát široké polštáře ![]()
@hBod. ne mam od zname postup cely i stim ze to nebude klouzat jak to pospojovat, osetrit, nalakovat. Zas, tak hloupa nejsem je toho cely net. :] Ale chtela jsem videt par foto od lidi tady a zkusenost.