Postel z palet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2199
19.8.14 18:26

postel z palet

Zdravíčko nezkoušel někdo postel z palet a na kolik ho to vyšlo a postup?
Nemohu si ted dovolit nakoupit dvojlůžko a toto mě docela zaujalo… jenže nejsem schopna za matraci dát cca 2000 kč, takže něco v levnějším stylu?? popřípadě fotečky děkuji moc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
19.8.14 18:37

Ahoj, tady máš inspiraci ;)
https://www.google.cz/search?…

a matraci si kup dobrou, jinak budeš dolámaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
19.8.14 18:39

To jo taky doporučuju dobrou matraci. My máme na chatě tu nejlevnější z ikei a vždycky se těším domu na naší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.8.14 18:57
@Anonymní píše:
nejsem schopna za matraci dát cca 2000 kč, takže něco v levnějším stylu??

Já teda nevím, ale i na tuhle postel budeš potřebovat matraci a jedna paleta tě vyjde na 100Kč - použitá a na jednolůžko budeš potřebovat min. dvě. A matrace se dá sehnat asi za mín než za 2000Kč ale nevím jak se ti na ní bude spát teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 19:08

Já, bych to chtěla jen tak né na časté spaní, protože spím v obyvácím pokoji na sedačce sice stála 10 000 kč, ale spaní na ní je strašné… to se líp vyspím u bratra na nafukovaci za 500 kč z jysku unese 300 kg,,, tak prostě na občasné vyspaní pro návštěvu a neb zaplnění ložnice… jinak známá koupila 10 palet za 500 přes jednoho co to prodává,,, tak mi to domluví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
800
19.8.14 19:19

Ty máš představu, že koupíš paletu a hodíš ji na zem a na ni matraci??, palety je potřeba opracovat a ošetřit :mrgreen:, na aukru a v bazarech se dají sehnat za rozumnej peníz, výkupny budou drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.8.14 20:32

Ahoj. Já tedy zkušenost nemám. Ale já osobně bych chtěla vytvořit takhle gauč. Jen ošetřené Europalety a pak na to dát široké polštáře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.8.14 20:36

@Terdul Ahoj, jak jste je spojili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.14 21:20

@hBod. ne mam od zname postup cely i stim ze to nebude klouzat jak to pospojovat, osetrit, nalakovat. Zas, tak hloupa nejsem je toho cely net. :] Ale chtela jsem videt par foto od lidi tady a zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.14 21:21

@Terdul. A mate foto?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny