Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ještě jeden dotaz
. V novém bytě jsou obrovské dřevěné vestavěné skříně od podlahy až do stropu a zjistili jsme, že dveře špatně drží, zřejmě díky mírně křivé podlaze, a samy se otevírají. Lze to nějak řešit, např. existují třeba nějaké jakoby magnetické lišty, které by dokázaly udržet dveře zavřené? A dále dotaz mimo nadpis - je zde zasklená lodžie, v baráku není sušárna. Jak vám schne prádlo v celozasklené lodžii v zimě? Má vůbec cenu ho tam věšet a nebo je lepší mít malý sušák v pokoji? Děkuji ![]()
U te lodzie nejdou ta skla otevrit? Jak se to myje zvenku? My teda taky mame zasklenou, ale da se tim soupat, takze mam vzdycky aspon par skvirek a schne to v pohode.
Posuvne dvere bych zkusila resit s truhlarem, co vestavky dela, docela se divim, ze tu krivou podlahu neresili uz pri vyrobe (byt tim, kdo si to objednal, tohle reklamuju), ale je mi jasne, ze s tim ted uz nehnes.
Magnetické držáky dvířek samozřejmě existují - už nejmíň půlstoletí (nejstarší jsem našel z roku 1963). Ale je možné, že se od té doby výrazně zlepšil design, třeba se i dá nastavit síla magnetů… Zkus googlit slovní spojení „nábytkové kování“ a mezi nima hledej slovo „magnet“.
Moment, ted me napadlo - jedna se o dvere posuvne nebo normalne otviraci? Otviraci se samozrejme vyresi velice snadno.
Ahojky, nechci zakladat nove tema, tak se zeptam tu.Snad to nebude vadit.Mame vestavnou skrin, cca 3 mesice starou. Prvne se uvolnoval sroubek u jedne strany a dvere pri otevirani drhly, az nadskocily. Sroubek stolar odsrouboval.Ted druhe dvere nejdou poradne otevrit? Je to az ke konci, uzivani nebrani, ale nelibi se mi to.Nevi nekdo cim by to mohlo byt? dekuji.
No to jsme samozrejme udelali, ale pri prvni reklamaci se sroubkem jsme cekali 2 mesice, pak prisel sroubek jen vysrouboval, byl arogantni a rekl, ze je to stropem ze sadrokartonu ktery se provesil. podle me to bylo tim, ze si to spatne zmeril, meril jen dole, mame krive zdi.uz pri montazi byl problem s tichym dorazem. Chtela jsem se zeptat nekoho kdo tomu rozumi a poradil co mu mam rict pri reklamaci.To co on tvrdi jak se nam provesily stropy by jsme je uz museli mit na zemi.je to podle me blbost. A jak to je prosim s reklamaci a dovolenou? prodluzuje se doma 30 dnu? napsal ze je na dovolene a pak budem my, tak nevim jak to resit. poprve jsme cekali skoro dva mesice a ani nam nedal zadny reklamacni protokol. podle me neni ani prvni reklamace doted uzavrena? dekuji.