Chválíte si domácí pekárnu?

5100
17.8.14 17:53

Chválíte si domácí pekárnu?

Ahoj děvčata, chci si pořídit domácí pekárnu, používáte jí? A jaké máte zkušenosti. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
17.8.14 17:56

Pro nás je již téměř nepostradtelná. Dělám v ní těsto-na chleba, knedlíky, ale i nekynutá na cukroví, marmelády… Určitě ji používám denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.8.14 17:57

@Ester13 takže se určitě vyplatí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.8.14 17:57

Mám ji několik let, včera se mi rozbila a děsím se toho, jak bez ní vydržím do té doby, než ji nechám spravit (nebo zjistím, že to nemá smysl a koupíme novou). Obejdu se bez mikrovlnky (když se rozbila ta, zjistila jsem, že mi ani nechybí, a od té doby jsem bez ní, na její místo přišla pekárna a parní hrnec).

Používám ji nejen na chleba, ale na všechna těsta na Vánoce, naházím tam ingredience, pustím program přípravy a za chvíli vyndám hroudu těsta, které jen přendám do lednice.

Pak taky umí výborné knedlíky (kynuté). Kdo ochutnal, zíral :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
17.8.14 17:58

Presne jak pise @Ester13! Delam v ni kynuta testa na rohliky, vanocku, knedliky, buchty, langose.. je to fakt paradni vec a kynute testo uz bych ani jinak nedelala! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
17.8.14 17:58

Nejčastěji v ní zaděláváme a kyneme těsto na knedlíky. Díky pekárně je bravurně zvládá uvařit i manžel, když potřebuju. :pankac:

vyjímečně v ní peču nějaký ten chlebík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.8.14 18:00

Tak jo to zas přiberu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.8.14 18:00

Používám na těsta, kynutá nemají chybu.

• Citovat
  • Upravit
6569
17.8.14 18:01

Vyplatí, opravdu je to hned po sporáku nejpotřebnější spotřebič v kuchyni. Je pravda, že pečivo nekupji, jen peču, ale vem si, že jen nasypeš ingredience do pekárny, jdeš na hodinu ven a těsto je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
17.8.14 18:02

Používám téměř denně. je výborná na jakékoliv kynuté těsto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.8.14 18:02

Využíván hodně, hlavně na kynutá těsta a pro sebe semínkové chleby.

• Citovat
  • Upravit
2327
17.8.14 18:06

Mne sa asi pred mesiacom po 6 rokoch pokazila a bola som ako bez ruky, od stvrtka mam novu, tak sa vytesujem, kupila som tu istu, lebo sa mi osvedcila… na zaciatku som ju az tak nevyuzivala, ale teraz je to pomocnik cislo 1 okrem tych standardne pouzivanych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.8.14 18:06

@hkac Všechna těsta na Vánoce? Třeba i linecké, rohlíčky, pracny? A jaký program? To chce asi nějaký vlastní, aby tam bylo jen hnětení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2327
17.8.14 18:09

Este som zabudla napisat, chleba v nej nepeciem, len miesim cesto nan a potom ho davam piect do truby, z pekarne nemal korku a to nam vadilo… ale kebyze mam miesit rukami tak asi chleba doma nerobim vobec, takto casto. robim v nej vianocku, mliecnu ryzu, a vsetky kysnute cesta… uputalo ma ze aj cesta na vianoce v tom hkac robi, takze tento rok asi vyskusam tiez, to ma zatial nenapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
17.8.14 18:11

My jsme doma meli a pouzili tak 3× behem dvou let. Neosvedcila se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie