Jakou sedačku a obývací stěnu?

1575
17.8.14 11:25

Jakou sedačku a obývací stěnu???

Ahoj.Tak nějak uvažuji nad sedačkou a novou obývací stěnou. Řeším sama v sobě, jaká barva sedačky by se hodila, když máme stěnu obloženou palubkami a koberec krémové barvy. Jakou barvu by jste mi doporučily? S obývací stěnou mám taky trochu problém, protože z jedné strany je šikmina. Bydlíme totiž v patře, kde už je střecha. :nevim:.Díky za návrhy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.8.14 11:39

@lenusek11111 místo klasické obývací stěny jsem pořídila jen stolek na tv a menší skříňku na knížky.. co se týče barvy sedačky, otázka oho obložení - buď velký kontrast nebo něco k tomu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 11:47

@lenusek11111 Mrkni treba na tuto stranku, jsou tam moc pekne steny, taky zrovna nejakou vybiram…myslim ze pujdou ikdyz mate jednu stranu sesikmenou.. ;)
 http://www.nabytek-forliving.cz/obyvaci-steny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.8.14 11:59
@lenusek11111 píše:
Ahoj.Tak nějak uvažuji nad sedačkou a novou obývací stěnou. Řeším sama v sobě, jaká barva sedačky by se hodila, když máme stěnu obloženou palubkami a koberec krémové barvy. Jakou barvu by jste mi doporučily? S obývací stěnou mám taky trochu problém, protože z jedné strany je šikmina. Bydlíme totiž v patře, kde už je střecha. :nevim:.Díky za návrhy. :)

tak bez fotky a barvy toho obložení těžko radit :nevim: čili univerzálně - kup co se ti líbí ;) ty tam budeš bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.8.14 12:33
@Hanka79 píše:
@lenusek11111 Mrkni treba na tuto stranku, jsou tam moc pekne steny, taky zrovna nejakou vybiram…myslim ze pujdou ikdyz mate jednu stranu sesikmenou.. ;)
http://www.nabytek-forliving.cz/obyvaci-steny

Zrovna jsem se šla podívat na tu stránku. Obývací stěny tam jsou parádní. Sedačku asi budu vybírat déle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 13:03
@lenusek11111 píše:
Zrovna jsem se šla podívat na tu stránku. Obývací stěny tam jsou parádní. Sedačku asi budu vybírat déle. :nevim:

Urcite i sedacku vyberes, ale kazdemu se libi neco jineho a nevim jak to u vas presne vypada, jakou stenu by jsi nakonec chtel / i barvu/ apod. se pak spatne radi :)ja osobne nemam rada kdyz je kazda vec jina ves, mam rada kdyz veci ladi :), ale nekdy se u toho clovek dost zapoti nez neco sezene :( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.8.14 13:28

Cervenou :pankac: No bez fotek a dalsich detailu je to tezke. Obyvaci stena je co? Ja myslela, ze to je uz tak 20 let minulosti :mrgreen: Par skrinek z Ikey a stolek pod televizi a mas vystarano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
17.8.14 13:28

Obývací stěny jsou uz davno out…
Sedačky ma pekne napr RESA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.8.14 13:30

Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.8.14 13:49
@beruska9 píše:
Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin ;)

Tak takovou tu „komunistickou obývací stěnu“ určitě nehrozí. Zítra přijedeme domů, tak přidám fotku.Jde o to, že my máme velkou obývačku a asi v první třetině máme nosný sloup.Ten nešel zlikvidovat, takže to je trochu problém. Koukali jsme na sedačku z ORFY a líbila se nám tam jedna rohovka, šedé barvy, s opěrkami na hlavu.Ale šedá se ke krémovému koberci asi moc nehodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.8.14 13:50

Někdy je to fakt dilema najít něco, co by se hodilo a ještě aby se líbilo. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.8.14 13:53

Jj, uz chapu, ja mam pod vyrazem obyvakova stena zafixovane ty stare hruzy, to na obrazcich bych nazvala skrinky a police, ale vidim, ze jsem mimo :mrgreen: A ke kremove a prirodnimu drevu (predpokladam) bych dala nejakou vyraznou barvu osobne…ale fakt to chce vic detailu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.8.14 13:58
@beruska9 píše:
Jj, uz chapu, ja mam pod vyrazem obyvakova stena zafixovane ty stare hruzy, to na obrazcich bych nazvala skrinky a police, ale vidim, ze jsem mimo :mrgreen: A ke kremove a prirodnimu drevu (predpokladam) bych dala nejakou vyraznou barvu osobne…ale fakt to chce vic detailu

Detail přidám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.8.14 17:43
@beruska9 píše:
Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin ;)

Ne, to bych sem uz nedavala :-D… ja takovy podobny videla u znamych a je to moc pekny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
17.8.14 18:37
@martina.se píše:
@lenusek11111 místo klasické obývací stěny jsem pořídila jen stolek na tv a menší skříňku na knížky.. co se týče barvy sedačky, otázka oho obložení - buď velký kontrast nebo něco k tomu :think:

já taky jen stolek na tv, nejsem pro „stěny“, ale asi je to dávnou minulostí, kdy měl skoro každý doma stěnu po celé jedné zdi :mrgreen: úplně mi to vadí to někde spatřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný