Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.Tak nějak uvažuji nad sedačkou a novou obývací stěnou. Řeším sama v sobě, jaká barva sedačky by se hodila, když máme stěnu obloženou palubkami a koberec krémové barvy. Jakou barvu by jste mi doporučily? S obývací stěnou mám taky trochu problém, protože z jedné strany je šikmina. Bydlíme totiž v patře, kde už je střecha.
.Díky za návrhy. ![]()
@lenusek11111 místo klasické obývací stěny jsem pořídila jen stolek na tv a menší skříňku na knížky.. co se týče barvy sedačky, otázka oho obložení - buď velký kontrast nebo něco k tomu ![]()
@lenusek11111 Mrkni treba na tuto stranku, jsou tam moc pekne steny, taky zrovna nejakou vybiram…myslim ze pujdou ikdyz mate jednu stranu sesikmenou.. ![]()
http://www.nabytek-forliving.cz/obyvaci-steny
@lenusek11111 píše:
Ahoj.Tak nějak uvažuji nad sedačkou a novou obývací stěnou. Řeším sama v sobě, jaká barva sedačky by se hodila, když máme stěnu obloženou palubkami a koberec krémové barvy. Jakou barvu by jste mi doporučily? S obývací stěnou mám taky trochu problém, protože z jedné strany je šikmina. Bydlíme totiž v patře, kde už je střecha..Díky za návrhy.
tak bez fotky a barvy toho obložení těžko radit
čili univerzálně - kup co se ti líbí
ty tam budeš bydlet
@Hanka79 píše:
@lenusek11111 Mrkni treba na tuto stranku, jsou tam moc pekne steny, taky zrovna nejakou vybiram…myslim ze pujdou ikdyz mate jednu stranu sesikmenou..
http://www.nabytek-forliving.cz/obyvaci-steny
Zrovna jsem se šla podívat na tu stránku. Obývací stěny tam jsou parádní. Sedačku asi budu vybírat déle. ![]()
@lenusek11111 píše:
Zrovna jsem se šla podívat na tu stránku. Obývací stěny tam jsou parádní. Sedačku asi budu vybírat déle.
Urcite i sedacku vyberes, ale kazdemu se libi neco jineho a nevim jak to u vas presne vypada, jakou stenu by jsi nakonec chtel / i barvu/ apod. se pak spatne radi
ja osobne nemam rada kdyz je kazda vec jina ves, mam rada kdyz veci ladi
, ale nekdy se u toho clovek dost zapoti nez neco sezene
![]()
Cervenou
No bez fotek a dalsich detailu je to tezke. Obyvaci stena je co? Ja myslela, ze to je uz tak 20 let minulosti
Par skrinek z Ikey a stolek pod televizi a mas vystarano ![]()
Obývací stěny jsou uz davno out…
Sedačky ma pekne napr RESA.
Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin ![]()
@beruska9 píše:
Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin
Tak takovou tu „komunistickou obývací stěnu“ určitě nehrozí. Zítra přijedeme domů, tak přidám fotku.Jde o to, že my máme velkou obývačku a asi v první třetině máme nosný sloup.Ten nešel zlikvidovat, takže to je trochu problém. Koukali jsme na sedačku z ORFY a líbila se nám tam jedna rohovka, šedé barvy, s opěrkami na hlavu.Ale šedá se ke krémovému koberci asi moc nehodí. ![]()
Někdy je to fakt dilema najít něco, co by se hodilo a ještě aby se líbilo.
![]()
Jj, uz chapu, ja mam pod vyrazem obyvakova stena zafixovane ty stare hruzy, to na obrazcich bych nazvala skrinky a police, ale vidim, ze jsem mimo
A ke kremove a prirodnimu drevu (predpokladam) bych dala nejakou vyraznou barvu osobne…ale fakt to chce vic detailu
@beruska9 píše:
Jj, uz chapu, ja mam pod vyrazem obyvakova stena zafixovane ty stare hruzy, to na obrazcich bych nazvala skrinky a police, ale vidim, ze jsem mimoA ke kremove a prirodnimu drevu (predpokladam) bych dala nejakou vyraznou barvu osobne…ale fakt to chce vic detailu
Detail přidám. ![]()
@beruska9 píše:
Beru zpet, koukla jsem na ten link a neco je ok…ja myslela takove ty konstrukce pres celou zed s milionem vitrin
Ne, to bych sem uz nedavala
… ja takovy podobny videla u znamych a je to moc pekny… ![]()
@martina.se píše:
@lenusek11111 místo klasické obývací stěny jsem pořídila jen stolek na tv a menší skříňku na knížky.. co se týče barvy sedačky, otázka oho obložení - buď velký kontrast nebo něco k tomu
já taky jen stolek na tv, nejsem pro „stěny“, ale asi je to dávnou minulostí, kdy měl skoro každý doma stěnu po celé jedné zdi
úplně mi to vadí to někde spatřit ![]()