Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
CHtela bych si koupit vestavnou mycku od whirlpoolu ADG 6240 IX. Nemate s ni nekdo zkusenosti? Myje dobre?
Ahoj.. je to jedna z nejprodávanějších myček. Myslím že budeš spokojená, jen se u prodejce ujisti, že má opravdu parní mytí Já jsem si ji kvůli této funkci koupila a nemá to ale i tak je fajn..
Dik, za odpoved
. Hlavne aby bylo ciste nadobi a aby vydrzela nejaky ten rok. Mela jsem Ariston a to byl fakt propadak
. A jak ji mas dlouho? Co pouzivas nejcasteji za program a jake myci prostredky?
Mám ji asi 3 roky ale taky elektro prodávám a můžu říct že na tuto myčku mi reklamace nechodí, asi se tam nemá co pokazit
ja používám nějaký 6smysl mycí program asi na 2h a v pohodě.. do myčky dávám gel somat nebo tak nějak, u tablet se mi stalo že se nerozpotěly.. Ty už budeš mít parní mytí tak není třeba řešit programy tenhle bude určitě nej na vše, lidi si to pochvalují měl by tam být znak mráčku..
Uplne jsi me uklidnila a uz se na ni moc tesim. Hned zitra si ji objednam. Myslis, ze cena 10.450,– je dobra?
Jo a ještě jedna rada.. někteří lidé se bojí kupovat na netu protože je ptodejci straší že když je to levnější je to určitě z pl i kdyby bylo nemusíš se bat whirlpool ma evropske zarucaky tak je jedno kde to koupis
pisu z mobilu tak se omlouvám za chyby
Musim mit s panelem, budu vyhazovat tu Ariston a ta byla s panelem, tak to jen vymenim, teda doufam, ze bude pasovat. Ale ta bez panelu ma stejne funkce, takze v nich asi nebude zadny rozdil.
Koukam na to a k tem10.300,– bych si jeste musela priplatit dovoz, ktery ja mam zdarma+mi i zdarma odvezou starou mycku.
Ale dik za kladne hodnoceni. Moc se tesim, ze si nebudu muset macet ruce ve drezu a usetrim i cas, ktery pak muzu venovat detem ![]()