Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My postel z trámů máme a musím říct, že je naprosto úžasná
Takže za mě určitě doporučuji
@JorckCherry, taky máme postel z trámů, ale my ji mame do „patra“ a musím říct, že je super a ani po mnoha letech nevrže a je stále krásná…
@JorckCherry my máme dělal jsme si ji sami, stejně tak jsme si obložili do trámů vanu třeba. Mrkněte www.domecekulesa4.webnode.cz
@bambooska píše:
Naše koupelna. Postel je na webu, nemám v mobilu
Wau
Myslís, že bys mi mohla poslat víc fotek koupelny? Podlaha je taky dřevěná? A steny mate jenom vymalovane?
@bambooska super inspirace. V lete budeme. delat novou kopelnu a tato zatim top ![]()
@bambooska píše:
Naše koupelna. Postel je na webu, nemám v mobilu
Opravdu nádherná!
![]()
@JorckCherry píše:
Zdravim je zde nekdo ma doma manzelskou postel z tramů bud vyrobenou na zakazku od truhlare nebo koupenou z druhe ruky, ptam se protoze postel z tramu se mi libi ikdyz bude dost vahove tezka a cenove dost vysoka, rad bych investoval do kvality postele je to zduvodu ze Mam totiz uz pokrk nekvalitniho nabytku z sconto a ikea aj. Dekuji
Krása.
Brala bych hned.
@bambooska píše:
@JorckCherry my máme dělal jsme si ji sami, stejně tak jsme si obložili do trámů vanu třeba. Mrkněte www.domecekulesa4.webnode.cz
Teda to je nádherný dům. Krása. Vážně povedená práce.
Máš moc šikovného manžela. ![]()
@bambooska píše:
nadherny!!!
@Tunrida díky:-) jo něco vyfotím, podlaha je dlažba v dekoru dřeva, a na stenach je betonová sterka
@bambooska co ta sterka? Jak se to udrzuje? Taky mame stary barak a mam z toho malinko bobky
@ejhle my máme novostavbu???? no a stěrka je super, nemá totiž spáry! Takže prostě umyjes a hotovo. Zvládne drátěnku i Savo, je nezničitelná. Navíc si ji můžeš udělat v jaké barvě chceš a klidně úplně hladkou, klidně v lesku
@bambooska a jo. Ja jsem to blbe pochopila. Ja myslela, ze jste rekonstruovali stary dum. Coz je teda nas pripad. Asi uz to vztahuju na vsechny.
kazdopadne, tvoje kouoelna me nadchla. Tak nejak si to predstavuju u nas.