Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aaanonym123 to bude klasická MS, pro klid si můžeš udělat test, ale Postinor prostě dělá v cyklu neplechu…
@Mutlice Tak jsem si dnes rano delala digitalni test Clear blue a vysel negativni, cestla jsem, ze tento test je hodne citlivy, dneska je to 13-14 den po styku, muzu uz byt trochu v klidu?
uz jsem z toho stresu totalne vycerpana…
@Anonymní píše:
@Mutlice Tak jsem si dnes rano delala digitalni test Clear blue a vysel negativni, cestla jsem, ze tento test je hodne citlivy, dneska je to 13-14 den po styku, muzu uz byt trochu v klidu?uz jsem z toho stresu totalne vycerpana…
já myslím, že můžeš být uplně v klidu, že se tím nemáš tak stresovat
od začátku to je nepravděpodobný, že bys byla těhotná.
Tak se hlásím zpět, prášek zabral, ale mám 19dni zpoždění. Věděla jsem že zpoždění bude ale netušila jsem že až takhle moc. Až v neděli mě začala bolet prsa a jako bych to měla dostat ale stále nic… A 3× test negativní. Nemám už na čase raději zavolat k doktorovi?
Dobrý den
Je normální po postinoru že má přítelkyně po 1 měsíci křeče v podbřišku nějak teď by mela dostat menstruaci vím že mi napíšete ať koupím test zítra pro něj jdu ale chci si o tom s někým promluvit ![]()
Jinak pohlavní styk jsme měli cca po 4 dnech po skončení menstruace a prášek si vzala po 45 hodinach
@Zdeněk 1981 dobrý den, já užila postinar v listopadu a křeče jsem takový měsíc měla a byla jsem měsíc a půl bez menszruace, ale já ho použila do hodiny po styku… Každopádně kdyby to pak přetrvávalo i po menstruaci tak ať zajde k doktorovi. Je to ale zahul na tělo za mě už nikdy… Užila jsem si s tím pěkně… držím palce ať dopadne vše jak ma