Postinor 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
17.12.19 14:19

@Aaanonym123 to bude klasická MS, pro klid si můžeš udělat test, ale Postinor prostě dělá v cyklu neplechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.19 13:14

@Mutlice Tak jsem si dnes rano delala digitalni test Clear blue a vysel negativni, cestla jsem, ze tento test je hodne citlivy, dneska je to 13-14 den po styku, muzu uz byt trochu v klidu? :( uz jsem z toho stresu totalne vycerpana…

• Citovat
  • Upravit
3724
23.12.19 13:46
@Anonymní píše:
@Mutlice Tak jsem si dnes rano delala digitalni test Clear blue a vysel negativni, cestla jsem, ze tento test je hodne citlivy, dneska je to 13-14 den po styku, muzu uz byt trochu v klidu? :( uz jsem z toho stresu totalne vycerpana…

já myslím, že můžeš být uplně v klidu, že se tím nemáš tak stresovat :mavam: od začátku to je nepravděpodobný, že bys byla těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.20 17:55

Tak se hlásím zpět, prášek zabral, ale mám 19dni zpoždění. Věděla jsem že zpoždění bude ale netušila jsem že až takhle moc. Až v neděli mě začala bolet prsa a jako bych to měla dostat ale stále nic… A 3× test negativní. Nemám už na čase raději zavolat k doktorovi?

• Citovat
  • Upravit
11.2.20 19:27

Dobrý den
Je normální po postinoru že má přítelkyně po 1 měsíci křeče v podbřišku nějak teď by mela dostat menstruaci vím že mi napíšete ať koupím test zítra pro něj jdu ale chci si o tom s někým promluvit :)
Jinak pohlavní styk jsme měli cca po 4 dnech po skončení menstruace a prášek si vzala po 45 hodinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.2.20 06:53

@Zdeněk 1981 dobrý den, já užila postinar v listopadu a křeče jsem takový měsíc měla a byla jsem měsíc a půl bez menszruace, ale já ho použila do hodiny po styku… Každopádně kdyby to pak přetrvávalo i po menstruaci tak ať zajde k doktorovi. Je to ale zahul na tělo za mě už nikdy… Užila jsem si s tím pěkně… držím palce ať dopadne vše jak ma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí