Postinor užívání

23.9.17 18:14

Postinor užívání

Ahoj, kamarád si v noci nedal pozor a tak jsem musela za doktorem, dostala jsem Postinor. Krabičku jsem vyhodila, aby to doma nenašel přítel, nechala jsem si jen tabletky, takže nemám ten příbalový leták a teď na to koukám a jsou tam 2 tabletky. To je jedna pro mě a druhá pro přítele? Nebo jak se to užívá? Druhá ne pro přítele, ale kamaráda? Poradí někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
23.9.17 18:17
@Romana7777 píše:
Ahoj, kamarád si v noci nedal pozor a tak jsem musela za doktorem, dostala jsem Postinor. Krabičku jsem vyhodila, aby to doma nenašel přítel, nechala jsem si jen tabletky, takže nemám ten příbalový leták a teď na to koukám a jsou tam 2 tabletky. To je jedna pro mě a druhá pro přítele? Nebo jak se to užívá? Druhá ne pro přítele, ale kamaráda? Poradí někdo?

ne jedna je pro přítele a druhá pro kamaráda… ty musíš poskočit desetkrát na jedné noze a pak se půl hodiny masírovat sprchou v rozkroku

• Citovat
  • Upravit
7735
23.9.17 18:18

Druha pro kamarada? 8o To si delas srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.9.17 18:18

@Doe_Jane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ty ses pipik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19581
23.9.17 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
23.9.17 18:19

https://pribalove-letaky.cz/postinor-2

kdo se moc ptá, málo googlí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27711
23.9.17 18:24
@Romana7777 píše:
Ahoj, kamarád si v noci nedal pozor a tak jsem musela za doktorem, dostala jsem Postinor. Krabičku jsem vyhodila, aby to doma nenašel přítel, nechala jsem si jen tabletky, takže nemám ten příbalový leták a teď na to koukám a jsou tam 2 tabletky. To je jedna pro mě a druhá pro přítele? Nebo jak se to užívá? Druhá ne pro přítele, ale kamaráda? Poradí někdo?

ty se snažíš o dítě a budeš si brát postinor???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.9.17 18:31

:roll: jako fakt? Pro Postinor nemusíš hlavně ani k doktorovi je normálně prodejný v lékárně, to je troll ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
23.9.17 18:32

Aháááá, partner má problém se zády, partnerka se snaží otěhotnět při výhradně análním sexu a postinor pro kamaráda je další díl story? Nóóó, zřejmě slušnej voddíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
23.9.17 18:36
@Doe_Jane píše:
ne jedna je pro přítele a druhá pro kamaráda… ty musíš poskočit desetkrát na jedné noze a pak se půl hodiny masírovat sprchou v rozkroku
:palec: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
23.9.17 18:36

:lol: :lol: :mrgreen:
Dekuju hned mam barevnejsi den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.9.17 18:37
@Romana7777 píše:

V dnešní době najdeš na internetu příbalový leták snad pro každý lék. Když nevíš, jak funguje otěhotnění, tak raději nesoulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.9.17 18:37

Drahý trolle - možná by bylo lepší udělat se svým životem něco, aby ti psaní nesmyslných příspěvků na mama fórum nepřipadalo tak zábavné a naplňující.

jakkoliv se zde objevují hloupé dotazy, tak psát falešné dotazy tak, aby člověk vypadal jako úplná blbka a vyprovokoval co nejvíc pobouřených reakcí o tobě vypovídá mnohem víc, než bys chtěl/a.

Jako je to lepší než se stát vlastencem a jít na facebook bránit vlast před čenochy s obřími penisy a ajfouny. Ale ne vo moc.

Doporučju začít dělat něco, co je užitečné pro jiné lidi, než jen tebe.

A nebo se smaž a umři. V libovolném pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.9.17 18:42

@Romana7777 tak to jsi mě při sobotě pěkně pobavila :lol: a tvé další diskuze jsou též vtipné! Radši si dítě neporizuj! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.9.17 18:49
@Romana7777 píše:
:think:

Příspěvek upraven 27.03.19 v 23:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí