vynechání menstruace po Postinoru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.18 13:11

Postinor, vynechání menstruace

Ahojky holky,
vím, že tuto otázku už jste tu měli několikrát, ale nikde jsem nenašla přesnou odpověď na mou otázku. Měli jsme s přítelem pohlavní styk, poté jsem užila Postinor, přišla normální menstruace. Poté jsme měli znovu pohlavní styk, chráněný a přítel při něm ani nevyvrcholil, Postinor jsem znovu nepoužila, žádné nevolnosti, bolesti ani úanvu jsem nepocítila. Ale menstruace mi už 3 dny mešká…může to být stále vliv Postinoru? Nebo je to možnost těhotentví…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
5.11.18 13:21

Nemůže to být třeba stresem? Nemocí? 3 dny zpoždění není nic tak neobvyklého, pokud si seš jistá že jste se chránili tak těhotná nebudeš, kdyztak si pro jistotu udělej test, teď už by musel něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.18 13:23

@Kriss Tina
Měla jsem rýmu a kašel, to je pravda. Taky to stále beru jako možnost. Stres beru také jako vysokou pravděpodobnost, jsem na stresové situace expert :D.

• Citovat
  • Upravit
37124
5.11.18 13:29
@Anonymní píše:
@Kriss Tina
Měla jsem rýmu a kašel, to je pravda. Taky to stále beru jako možnost. Stres beru také jako vysokou pravděpodobnost, jsem na stresové situace expert :D.

Tak pro uklidnění dojdi do lékárny nebo drogerie, kup test a víš na čem si ;) stojí to do 50kc, bývají tam 2 tak druhý můžeš schovat na příště až zas budeš stresovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
1.3.19 08:38

Ahoj holky,

já si také vzala postinor. Praskl nám kondom a měla jsem ten den menstruaci 2. den. Po použití postinoru se mi menstruace okamžite zastavila. Bylo to přesně 18.ledna co sem si prášek vzala. (15.ledna začala menstruace, 17. byl sex večer kolem 19h a 18.tého jsem si v lékárně zakoupila prášek a ten slupla odpoledne. Ale tíží mě to, že je dnes 1.3.2019 a já jsem od té doby menstruaci nedostala !!! Vím, že se po postinoru hodně rozhodí hormony v tělě, ale mám si zajít na gyndu pro injekci na spuštění menstruace? Nebo jak dlouho jste po postinoru nedostaly měsíčky? PS: Včera sem si dělala test a je negativní. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.23 15:13

Ahoj holky! Oživuji diskuzi, protože jsem v podobné situaci. Dostala jsem po postinoru MS o týden dříve a teď nedočkavě čekám na další, ale už mám více jak týden zpoždění. A test jsem se zatím neodvazila udělat, umírám strachy že bude pozitivní.

@Ludánek02 byla jsi na tom asi dost podobně, já si brala postinor 22. ledna (akorát týden po MS) a dnes je 8.3. a pořád nic:( jak jsi nakonec dopadla?
Dekujii :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí