Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No u nás to byla smůla nebo štětsí.
Pár týdnů šok a ted už je to lepší.Říkala jsem si že por jednou se nic nestane tak jsem se na postinor vykašlala.
Ale ted jsem ráda.
Tak už sem si ho vzala,platila sem 650kč a chtěly občanku,dotazník nee.Děkuju všem
Ahojky nerada ruším, jen hledám někoho online, kdo by mi mohl poradit..:)
mám takovej menší problémek, jsem už skoro 4 týdny po porodu.. rány zahojeny, všechno ok.. už 14 dní nekojím..no a s přítelem jsme to nevydrželi a hupsly na to, jen nám nějak v tom nadšení nedošlo, že by jsme měli použít kondom.. je možný, že bych do toho mohla znovu „vlítnout“?:) nevíš, jestli se dá i v šestinedělí použít postinor, popřípadě kolik stojí?:)
Smudlo možný je všecko:-) postinor ti musí předepsat lékař, myslím že šestinedělí nevadí, já za to platila kolem 600,– celkem drahá sranda a ta ostuda když jsem letěla na gyndu si pro recept:-) no aspoň jsem se poučila že příště musím myslet než na to vlítnem:-)
Stoji 600 kupovala jsem si ho pred vánoci a pokud ti muzu doporucit neber ho já z toho mam rozhozenej ciklus tak že už měsíc špiním a ani léky mi nezabírají takze nedoporučuji!!!
Cca 600 a recept jsem nepotřebovala žádný problém jsem neměla asi je to hodně idividuální ale žádný rozhozený cyklus žádné špinění nic.
Jo každej to má jinak nikdy jsem žádné problemi co se týká spodku neměla a po postinoru jsi to pujdu asi hodit ![]()
No tak koukám, že jsme si docela s přítelem zavařili:D no tak aspon můžeme říct, že máme poprvé placenej sex:D:D no tak já sem na to slyšela dost věcí, ale každej to měl jinak, tak uvidíme..:) jako vzít si ho budu muset, nemůžu si dovolit znovu otěhotnět ani ne měsíc po porodu..:) to máme v plánu až nejdřív za 3 roky:D jinak já sem na netu nakonec četla, že ho prý dávají v lékárně na občanku bez předpisu.. což se mi tam teda hrozně chce.. se budu pěkně stydět:D
No nevím já šla do lékárny a tam mi řekli že je to pouze na předpis tak jsem pelášila na gyndu kde mi ho dala, ptala se jak dlouho je po sexu, že j těch prášků víc některé se berou do 12 hod od sexu jiné jsou i na později. my byli po sexu asi 8 hod. tak mi dala nějaké jiné než postinor, byl tam jen jeden prášek. cyklus mi to nerozhodilo ale nervy pořádně, do konce měsíce nervy jestli fakt nejsem těhu, měli jsme tehdy doma pár měsíční mimi a prostě bych další těhu nedala. od té chvíle zase poctivě žeru antiko ![]()
No tak sem si ten postinor byla dnes koupit, tak uvidíme jak mi po něm bude.. zatím ho mám v sobě asi cca hodinu..:) no já právě mám doma ani ne měsíčního prďolku a fakt další ještě nějakej čas určitě nechci:D přítel si teda dělal srandu, že by sem druhý zvládla..:) ale vážně to nechci riskovat:D
Mě po tom nic nebylo:-) tak ať zabere a pro příště raději s ochranou:-)
Tak je mi taky dobře:) sice si příjdu docela unavená, ale jinak paráda:) no jo, příště to bude určitě s ochranou, nemůžeme si dovolit za každej sex dát 600:D:D
Chtěla sem se zeptat po 28 hodinách po nechráněném styku jsem si brala postinor 2. za 620 bez potíži po 12 hodinách ten druhý. Jak poznám, že zabral? Děkuji za jakou koliv odpověd;)
Sakryš, to praská nějak moc ne?