Postinor, kolik stojí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.5.19 11:54

Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam. :mrgreen: diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
76280
12.5.19 12:03
@Anonymní píše:
Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam. :mrgreen: diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila :mrgreen:

já to taky nevím, takže hloupý dotaz to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.5.19 12:05
@Anonymní píše:
Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam. :mrgreen: diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila :mrgreen:

Myslím, že si ho musíš koupit sama, dřív se k tomu dával i jakýsi dotazník, který se musel vyplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
12.5.19 12:23

V zivote bych chlapa neposlala pro postinor :oops: muze jit se mnou a vytasit penize, ale samotneho nee. Jo cosik se vyplnovalo, 7 let zpet ale uz si nepamatuji, co po me chteli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10026
12.5.19 12:30
@Anonymní píše:

Může, nic se dneska nevyplňuje, prodají ho normálně i mužům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.19 12:33

Kupoval mi to kdysi manžel, takže to určitě jde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.19 12:59

Tyjo, já nic nevyplnovala. Před 10 lety jsem ho měla (njn pubertální blbost) a jen jsem musela na gyndu - tehdy byl na předpis. Dvě tablety a první jsem tedy vyzvracela :roll: však co to taky musí být za chemku, když to má učinky jaké má :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová