Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam.diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila
já to taky nevím, takže hloupý dotaz to není
@Anonymní píše:
Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam.diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila
Myslím, že si ho musíš koupit sama, dřív se k tomu dával i jakýsi dotazník, který se musel vyplnit.
V zivote bych chlapa neposlala pro postinor
muze jit se mnou a vytasit penize, ale samotneho nee. Jo cosik se vyplnovalo, 7 let zpet ale uz si nepamatuji, co po me chteli ![]()
@Anonymní píše:
Může, nic se dneska nevyplňuje, prodají ho normálně i mužům.
Tyjo, já nic nevyplnovala. Před 10 lety jsem ho měla (njn pubertální blbost) a jen jsem musela na gyndu - tehdy byl na předpis. Dvě tablety a první jsem tedy vyzvracela
však co to taky musí být za chemku, když to má učinky jaké má ![]()
Lidi, takovy jeden hloupy dotaz. Muze mi jit normalne koupit Postinor muj pritel? Vidim, ze se zde uvadi, ze je na obcanku, tak ted si rikam, zda ho neprodavaji jen zenam.
diky za odpoved a pripadne rada jsem vas pobavila