Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdysi dávno stál s receptem cca 500,–, byl tuším plně hrazený, takže to předpokládám bude furt kolem té pětistovky. Kdyžtak nezávazně zavolat do nějaké lékárny, kam pak ani nemusíš.
Hlavně čím dřív se vezme, tím líp, mám pocit, že po 24h celkem rapidně klesá účinnost ![]()
Dá se koupit bez receptu, jen s občankou. A co si pamatuju, tak cca 2 roky zpět stál kolem 500,–
Nám právě včera praskl kondom
,přecházím z antikoncepce na jinou,proto ted mám měsíc pauzu…
Děkuju
@Anonymní píše:
S občankou,může je za mě koupit přítel?
Já jí kupovala za kamarádku, ale jakoby na sebe, je to tak 3 měsíce zpátky a platila jsem 495kč. Jestli může i chlap nevím, ale vyplňujou se k tomu papíry, kde se tě ptaj, jestli to je pro tebe nebo ne, jak máš pravidelný cyklus, po kolikátý za cyklus jí bereš atd.
Nemůže, musíš tam jít osobně. Budeš vyplňovat nějaký dotazník a předkládat občanku. Platila jsem před 2 měsíci 560,–-.
@Anonymní píše:
Nám právě včera praskl kondom,přecházím z antikoncepce na jinou,proto ted mám měsíc pauzu…
Děkuju
no, tak to jsi měla v ideálním případě ráno stepovat před lékárnou
Fakt jdi co nejdřív. Sice je to hormonální svinstvo, ale pořád lepší než potrat.
Stojí 560 kč, musíš tam zajít sama a předložit občanku. Ale bacha ty účinky jsou fakt hrozný, mě se z toho rozjel kaz zubu, museli mi ho trhat, rozhodilo mi to ms a ještě půl roku potom mě bolela hlava.
Tak já měla postinor už 2× a ani jednou jsem nepocítila jediný vedlejší účinek
ale opravdu tam jdi co nejdřív ![]()
@Anonymní píše:
Tak lepší vedlejší účinky,než potrat…:-(
no to každopádně, tak držím palec
Ahojky nám praskl před 9 týdny a jsem těhule.Takže pokud si mimi nepřeješ tak bych do toho šla.
Pro mě to byl šok.Jedna nehodka a máme další miminko. ![]()
Ahoj holky,
slyšela sem,že se dá Portinor koupit už bez receptu a kolik stojí? Děkuji