Poštípané dítě :-(

19200
28.9.11 06:48

Postipane dite :-(

Ahoj maminky, prosim o radu, v patek jsem s malym (10m) letela k doktorce s tim, ze mel na obliceji a sem tam i rukach a nohach pupinky a bala se nestovich. Doktorka me uklidnila, ze se bud osypal z jidla a je to koprivka, nebo ho postipaly takove ty male musky. Muskam jsem neprikladala vahu, ze by ho az takhle postipaly?? A me nic-ani jeden stipanec? Doktorka nam dala fenistil kapky a ty pupinky za 4 dny ztvrdly a uz i vybledly, tak jsem si rikala ze by mohly zmizet. Ale ted vstanu a malej ma 8!!! novych pupinku na obliceji a psr zas na ruckach a nozkach a vcera vecer venku opravdu takovy ty hejna musek byly… Tak nevim, mam mu davat dsl fenistil? Nemam mu to necim namazat? A myslite ze to opravdu muze byt z tech musek? Jeste dodam, ze malej zadnou novou ci neobvyklou potravinu nemel, aby se osypal… Dekuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
28.9.11 07:18

fenistil bych dala,tím nic nezkazíš,a ty mušky jsou fakt zákeřné,vůbec je hmyz letos nějaký toxický,malá měla taky hnusné štípance že jsem až nechápala :cry: tvůj prcek je ještě mimčo,ale pokud by se ti nějaký štípanec nelíbil-jakože by z něj byla sekrece,byl by horký,zarudlý a tvrdý,tak je na to dobrý višňák z lékárny.dáš na krytí a připlácneš,zalepíš.vytáhne to ten bordel.ale ne nikde kolem očí a pusiny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
28.9.11 07:50

my měli to samé a že toho měl na sobě, také pak zvtrdly a postupně zmizely, fenistil nám dal taky doktor, ale pak už jsem na ty kapky prděla páč se mu to furt objevovalo a mizelo. a ted už je klid už nemá ani jeden dobanec, a je to asi fakt od tech malých mušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
28.9.11 09:08
Skus mu davat pres postel moskytieru tak aby se tam nic nedostalo. Kluk to
mel na chate . A potom co ho bodla vosa do nosu tak jsem mu pres cestovni postylku dala moskytieru tak se neobjevili ani dobance od musek. Musky jsou svinuchy dostanou se vsude.
PetaP píše:
Ahoj maminky, prosim o radu, v patek jsem s malym (10m) letela k doktorce s tim, ze mel na obliceji a sem tam i rukach a nohach pupinky a bala se nestovich. Doktorka me uklidnila, ze se bud osypal z jidla a je to koprivka, nebo ho postipaly takove ty male musky. Muskam jsem neprikladala vahu, ze by ho az takhle postipaly?? A me nic-ani jeden stipanec? Doktorka nam dala fenistil kapky a ty pupinky za 4 dny ztvrdly a uz i vybledly, tak jsem si rikala ze by mohly zmizet. Ale ted vstanu a malej ma 8!!! novych pupinku na obliceji a psr zas na ruckach a nozkach a vcera vecer venku opravdu takovy ty hejna musek byly… Tak nevim, mam mu davat dsl fenistil? Nemam mu to necim namazat? A myslite ze to opravdu muze byt z tech musek? Jeste dodam, ze malej zadnou novou ci neobvyklou potravinu nemel, aby se osypal… Dekuji za reakce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
28.9.11 09:47

Ahoj, tak tohle jsme přesně řešili. Malá se ráno probudila a měla na sobě 6 drobných pupínků, ale do týdne jich měla 30 a komár žádnej. Nejdřív nám řekli, že je to mutace neštovic, takže jsme to týden léčily Fenistilem, po kterém malá pořád spala. Pak že to vypadá jako reakce na jogurt, takže jsem ho přestala dávat (včetně mléčné kaše). Jenže pupínky nemizely a malá do toho dostala teploty a pupínky ještě víc naběhly a vypadala děsně. Teď už je to měsíc a půl a pupínky jsou ještě lehce vidět, hlavně teda na rukách. Přesně jak píšeš jsou to takový zatvrdlý pupence a nám se na nich udělal i stroupek. Před týdnem jsme byli venku a malou něco štíplo do prstu a opět taková reakce. Prý je to alergie na štípnutí :nevim: . Fenistil bych klidně dala, nám teda nezabral, ale malá ho brala týden kvůli těm pupínkům a další týden kvůli nočnímu kašli, takže se určitě může dávat déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.10.11 12:56

Můj malý má dva roky a řešíme každé léto to stejné akorát on je chudáček osypaný a nateklý uplně celý.
Jsou to alergické reakce na mušky. Kubíkovi bohužel Fenistil a spol. nezabírají,takže my jsme pravidelně na ATB :( Takže…ať už je zima..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.6.15 21:45

Zdravím maminky! ptala jsem se tady v poradně a na štípance mi byl doporučen Dapis gel- máte s ním již nějaké zkušenosti? Dekuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí