Postižené dítě, rozvoz.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76616
4.9.24 16:40
@Annonymní_007 píše: Více

kde to čteš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
4.9.24 16:41
@stinga píše: Více

2. příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
4.9.24 16:42
@truelly píše: Více

Tak to je její boj, když ONA SE STŘÍDAT ODMÍTÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
4.9.24 16:52

já jsem to pochopila úplně obráceně, že kdo by byl se synem - kdo by byl se synem, když se ona odstěhuje a zakladatel bude v práci,
ne že by se synem chtěla být nepřetržite :nevim:
já celou diskusi chápu tak, že oni oba už se nechtějí, nemůžou starat, že jim došly síly a proto se hádají,
protože kdyby manželka chtěla se synem být 24/7, tak by se zakladatel mohl odstěhovat klidně, kdyby to bylo její přání - proč by pak zakládal diskusi?
:think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
4.9.24 16:52

tak pokud se ona střídat odmítá, tak zakladatel se může v pohodě odstěhovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 16:54

A nemáte tam nějakou tu odlehčovací službu? Nějaký ústav? To že bude v ústavu neznamená, že si ho nemůžete brát. Akorát tam musí být konkrétní počet dní.
Záleží na postižení, na zdravotním stavu jeho i rodiny, na financích, místu, konkrétních organizacích v okolí.

• Citovat
  • Upravit
121
4.9.24 18:02

Já bych se do zakladatele tak nenavážela. Píše, že panické ataky mají oba. Do toho se hádají, takže jsou tam dva zdroje nepohody; postižené dítě a hádky. Zdrojem těch hádek je nejspíš přetížení z neustálé péče, která trvá už 17 let a světlo na konci tunelu neexistuje.

Zakladateli, nerozváděla bych se. Poohlédla bych se po ústavní péči pro syna a snažila bych se napravit vztah s manželkou. Moje mamka v jednom takovém zařízení pracuje 25 let. Vážně nejste první komu postižené dítě nabouralo vztah. 17 let jste to táhli spolu. Dát ho do ústavní péče nebude snadné, takže by bylo lepší se i v této situaci vzájemně podpořit. Já vím, že to zní strašně ale oni tam vážně nejsou nešťastní. Naopak jsou v kolektivu kde se jim neustále někdo věnuje a tím se i hodně naučí samostatnosti. A doma může být kdykoliv to naplánujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
5.9.24 14:44

Nevím, jak je váš syn postižený, ale existují taková zařízení, kde je dítě pět dní v týdnu a na víkend si ho rodiče berou domů. To by mohla být taková střední cesta. A vztah dát do pořádku Odpočinek, psycholog am komunikace. Musí se ovšem chtít. Ty chceš zakladateli jenom zdrhmout. A to se nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí