Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak asi záleží, jestli ty se chceš s ním vídat kvůli sexu nebo kvůli něčemu jinému ![]()
@smile_xxx Jsem do něj zamilovala. Řekla jsem, že ano. Další den jsem mu psala, že nechci milence, ale přítele. Ale stejně jsme se další den viděli.
@Anonymní píše: Více
No tak jsi pitomá a nemáš žádnou sebehodnotu, co na to říct. Pokud ho nechceš jen na sex, tak se s ním prostě nevídej.
@unuděná Chci se s ním vídat kvůli sexu, ale i proto, že je mi s ním hezky. Škoda, že mu nevidím do hlavy.
A co bys v té hlavě chtěla vidět jiného, než to, co ti řekl? Nechce tě na nic víc, než na sex. To si snad dokážeš přebrat ![]()
@unuděná Hrajeme spolu deskovky, karty, nasmějeme se spolu. Já si nemůžu pomoct se s ním nevidět. Potřebovala bych asi palicí do hlavy.
Tak se s ním vídej, ale nečekej, že z toho bude někdy vztah ![]()
Asi chtěl slyšet, že je sexuální Bůh, že tě takhle ještě nikdo nedokázal uspokojit, že na něj myslíš kudy chodíš, vlhnou ti přitom kalhotky a vůbec si nedokážeš představit, že by to mělo skončit, ne? ![]()
@smile_xxx Holky, ale on má krásného královského pudla a bydlí v krásné historické části jednoho městyse.
S tím pudlem ráda chodím ven a okolí jeho bydliště je nádherné. Ano, na jedné straně mě chce jen na sex, ale ty další věci mě taky naplňují.
Co byste odpověděly muži, který by se vás na rovinu zeptal, jestli se vám oplatí stýkat se jen kvůli sexu?