Vídat se dál?

Anonymní
4.9.24 13:40

Vídat se dál?

Co byste odpověděly muži, který by se vás na rovinu zeptal, jestli se vám oplatí stýkat se jen kvůli sexu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
4.9.24 13:44

Nashledanou. Nebo spíš sbohem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.24 13:46

@Ledová káva Ano, ano, vím, že jsem tohle měla říct a neřekla.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.9.24 13:51

Tak asi záleží, jestli ty se chceš s ním vídat kvůli sexu nebo kvůli něčemu jinému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 13:54

@smile_xxx Jsem do něj zamilovala. Řekla jsem, že ano. Další den jsem mu psala, že nechci milence, ale přítele. Ale stejně jsme se další den viděli.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.9.24 13:55
@Anonymní píše: Více

No tak jsi pitomá a nemáš žádnou sebehodnotu, co na to říct. Pokud ho nechceš jen na sex, tak se s ním prostě nevídej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 13:55

@unuděná Chci se s ním vídat kvůli sexu, ale i proto, že je mi s ním hezky. Škoda, že mu nevidím do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.9.24 13:56

A co bys v té hlavě chtěla vidět jiného, než to, co ti řekl? Nechce tě na nic víc, než na sex. To si snad dokážeš přebrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 13:58

@unuděná Hrajeme spolu deskovky, karty, nasmějeme se spolu. Já si nemůžu pomoct se s ním nevidět. Potřebovala bych asi palicí do hlavy.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.9.24 14:00

Tak se s ním vídej, ale nečekej, že z toho bude někdy vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.9.24 14:02

Asi chtěl slyšet, že je sexuální Bůh, že tě takhle ještě nikdo nedokázal uspokojit, že na něj myslíš kudy chodíš, vlhnou ti přitom kalhotky a vůbec si nedokážeš představit, že by to mělo skončit, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.24 14:04

@smile_xxx Holky, ale on má krásného královského pudla a bydlí v krásné historické části jednoho městyse. :D S tím pudlem ráda chodím ven a okolí jeho bydliště je nádherné. Ano, na jedné straně mě chce jen na sex, ale ty další věci mě taky naplňují.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky