Vídat se dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9006
5.9.24 19:16
@Anonymní píše: Více
to je pochopitelne ze ano i me se to obcas povede ale kdyz ti ten druhy rika ze mu to ublizuje a ty ho milujes takbud to nerikas nebo se proste rozejdes s tim ze ho nemilujes
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 19:21

@Nekoukej! Tak to víš, že to řeším, jak s tím naložím. Jestli mu říct, že když mě teda má jen na sex, tak se nedokážu s ním vídat. Holky se tady smáli psovi, ale opravdu k němu mám vztah a řada s ním chodím ven. Já psa mít nemůžu, že bych si koupila svého.
Nevím, opravdu nevím.

• Citovat
  • Upravit
9006
5.9.24 19:25

Me s nim bylo taky uzasne, pusobil jako kdyby byľtotalne zamilovany po celou dobu, myslela jsem, ze to prekonam, ale ublizivalo mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.24 19:26

@Nekoukej! A teď máš někoho?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.24 20:14

@smile_xxx Dobře. Už jednou jsem mu řekla, že nechci milence, ale hledám vztah. Nevydržela jsem a stejně jsme se viděli. Zkusím mu říct znovu, že se nechci vidět jen kvůli sexu, musím odolat.
Kdysi velice dávno jsem četla příspěvek jedné zhrzené ženy po rozchodu. Představovala si, jak jede luxusním autem a krásným mužem, na sobě kožich, zlato a uvidí expartnera. Řekne mu, vás já odněkud znám, ano, už vím, spravoval jste mi pračku…

• Citovat
  • Upravit
106176
6.9.24 20:21
@Apolena05 píše: Více

Mně by to taky dost ovlivnilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.24 07:56

@Venetia Tak. Teď jsem mu napsala, že nedokážu mít milenecký vztah, a že raději budu jezdit za ním každý den kvůli venčení psa než kvůli sexu. Potřebovala jsem mu to napsat. Ničilo mě to. Ortega Gasset, španělský filozof řekl, že naší povinností je zůstat si věrný.

• Citovat
  • Upravit
106176
7.9.24 09:04

no a co on na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.24 09:12

@Venetia Žádná reakce. Jsou dvě varianty, buď se mi už nikdy neozve nebo až za několik dní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.24 09:13

@Venetia On se určitě urazil, když jsem mu toto napsala. A mě nemá urážet, když mi řekl, jestli se mi vyplatí jezdit jen kvůli sexu?

• Citovat
  • Upravit
9006
8.9.24 10:15

Zakladatelko udelala jsi to dobre, uvidis reakci…. U me uz zadna nebyla a to jsem byla presvedcena ze me opravdu miluje prislo mi ze to citim, ale spletla jsem se. Stejne by te to ubijelo to mi ver…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.24 10:29

@Nekoukej! děkuji Ti za podporu! :srdce: Ano, užírá mě to…Ano, také jsem se kolikrát spletla…
Samozřejmě stále váhám, jestli do toho jít, ale jak říkám, raději společné venčení psa než sex bez citu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.24 18:37

@Nekoukej! Napsal mi, nechci rozebírat co, ale reagovala jsem tak, že taky něco potřebuji od něho, odmítl, bere to tak, že jsem ho urazila, že byla chyba mi psát, že to nemá cenu se mnou v ničem. Četla jsem v jedné diskusi tady, že člověk se nesmí trápit, co mu druhý řekne nebo co si o něj myslí. On se cítí jak kus hadru, já taky. To jsme teda dvojka. Měla bych si dát pohov od vztahů s muži, nedávám to. Žiju v Praze, kde jich je dostatek, ale nemám zájem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky