Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx Ale já jsem do něj zamilovaná. Co je na tom, že to ostatní je další příjemný bonus. Ano, v jeho očích jsem asi zoufalka.
A co teda řešíš? Evidentně tě bude muset pustit k vodě on, ty to nedokážeš, nemáš žádnou hrdost. Časem se mu okoukáš, jako každé maso na sex, a půjde za jinou. Pak konečně budeš mít možnost najít někoho, kdo tě nebude chtít jen na vyklepání pytlíku.
My se s manželem taky kdysi dohodly že to bude jen o sexu a dneska máme dvě děti
…
Musíš být trochu potvůrka jestli chceš něco víc, musíš na to jít opatrně aby vlastně on přišel na to, že chce vztah.
@Lucius08 Jestli máš nějaké rady, tak sem s nimi.
Ano, to jsem právě chtěla napsat. Odříkáného chleba největší krajíc… Několik měsíců zpět jsem velmi pošlapala jeho ego, stáhl se. Já tomu dám rok. Víš, já nikoho cíleně nehledám. Muži, kteří byli mými milenci, mám zablokované, ať mě neotravují.
@Lucius08 píše: Více
vlastně tě obdivuju, protože na to bych neměla nervy, tobě se to vyplatilo ![]()
@Anonymní píše: Více
No twl. já čekala co má asi tak krásného královského…a on pudla
![]()
Jinak jsi zdravá
![]()
Me muj ex po par letech vztahu zacal rikat ze je bohem a nevztahovy typ, byla jsem na to stejne jako ty, rikala jaem mu, ze mi to ublizuje a on co se deje ze me prece miluje,
Prestala jsem to davat a rozesla se s nim, je to strasne ponizujici a bolestne kdyz ti to ten druhy rika
Nechapala jsem co to znamena nezavazny vzrah kdyz me miluje ale zacala jsem respektovat co rika ze chce nezavazmy vztah a ten je pro me jen ma sex tal ksem to ukoncila
A on to tak nechal a tim jsem zjistila ze mu neslo vubec o me
@Anonymní píše: Vícevlastne jsem tim zjistila ze nezavazny vztah je jen o sexu ikdyz rika
@Nekoukej! Blbé je, že do druhého člověka nevidíme. Taky občas řeknu věci, i když vím, že druhému ubližují.
@smile_xxx Ale on ví, že ho miluji. Kéž by se našel nějaký převozník, jediné východisko.