Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zakládám úplně zbytečnou diskusi, protože taková věc neexistuje a asi ještě hodně dlouho existovat nebude.
Taky byste užily postmix na UM?
Tím myslím flaštičku, která by plynule domíchávala a ohřívala UM, podle toho, kolik dítě vypije?
Taky to znáte? Dítě vytáhne namíchanou dávku dodna, pak breci, ale když uz mate namichany nasup, tak je vysmaty a neda si ani kapku? davam dost drahy UM a je mi lito vylejvat, tak kolikrat micham fakticky podmerkach. Manzela podotknul, ze se divi, ze na to jeste zadnej postmix neni.
Ono by to spis asi ani neslo, nevim, jak male by to dokazalo byt a mejspis by top bylo pomale a decku by to nejak vrcelo u hlavy … ale ta myslenka je uplne supr.
Asi to zaradim do sveho fiktivniho eshopu s kojeneckymi potrebami hnedka vedle sestidudliku (dudlik, co ma dudliky na vsechny strany a zadny drzatko)
A bude v e-shopu nevypadávací/nevyplivnutelnej dudlík? Ten bych brala.
Já bych to brala hned
. Právě mi tu zbylo 40 ml Neocatu a dítě mi to nechce vypít
, přitom dělal jaký má hlad.
Mně by stačilo dohřívání. Občas docpávám dítě odstříkaným MM a když vychladne, tak ho nechce, ale vzteká se, že má hlas ![]()
Tak to bych taky uvítala, moje mala pokažde vypije jinak, co já se už navylévala UM.
danyk píše:
A bude v e-shopu nevypadávací/nevyplivnutelnej dudlík? Ten bych brala.
to už koupíš v každym elektru, jmenuje se to žárovka ![]()
ten šestidudlík měl být vychytávka pro děti, co si umí dudlík nasadit samy, ale trefují se do pusy tou plastovou stranou, protože za dudladlo se to úplně nejlíp drží.
Billi píše:
Mně by stačilo dohřívání. Občas docpávám dítě odstříkaným MM a když vychladne, tak ho nechce, ale vzteká se, že má hlas
jeden z důvodů, proč miluji mikrovlnku - ale řeším to, když krmím někde venku, to je pak těžká matematika a věštba, kolik si ten zmetek dá
Pudloslava píše:Billi píše:jeden z důvodů, proč miluji mikrovlnku - ale řeším to, když krmím někde venku, to je pak těžká matematika a věštba, kolik si ten zmetek dá
Mně by stačilo dohřívání. Občas docpávám dítě odstříkaným MM a když vychladne, tak ho nechce, ale vzteká se, že má hlas
Když ono MM ztrácí prý v mikrovlnce některé prospěšné vlastnosti, tak se toho bojím.
@Pavol SR píše:
Existuje aj www.yoomi-shop.cz, skúste čítať aj tu.
tak na titulni strance nic takoveho nevidim, tak hadam, ze jde o pokus o reklamu na eshop?
@Pavol SR píše:
Ahoj, ospravedlnujem sa, pisal som cez mobil a reagoval som na prispevok http://www.yoomi.com/why_yoomi.php - cela tato stranka je prelozena na http://www.yoomi-shop.cz/ a ten clanok je http://www.yoomi-shop.cz/…i/proc-yoomi. Nejde o reklamu, snazil som sa len ponuknut informaciu. Sorry
a to je prutokovy ohrivac?
Mozna pro nekoho sikovne, ale muj problem s drahym UM neresi.
Moje fantazie byla o pristroji, ktery prubezne i micha, takze se nespotrebuje zadny prasek nazmar.
S ohratim jsem nikdy problem nemela, mikrovlnka je taky zatracene rychla ![]()
jo koukam, ze to nejspis funguje na principu zahrivacich pytliku, takze hadam, ze po pouziti se to bude muset varit v horke vode, aby se to nabilo.
Podle me to neni reseni na doma, ale na cesty na sporadicke pouziti to muze byt sikovne, clovek by usetril tahani termosky. Zase na na kazde krmeni v prirode bude potreba extra nahrivac.
Ahoj,
my sme tu flasku mali doma a pouzivali sme ju najskor na odsate mlieko. Sebastianko mohol do jednej minuty zacat pit mliecko a tak sa zbytocne velmi nezobudil. To ohievanie funguje na zaklade pretekania studeneho mlieka cez kanaliky v ohrievaci, ktory je v cumly. Vdaka tomu sa ohreje iba to co ma.
Teraz to pouzviame s umelym mliekom, ale je pravda, ze iba na cesty. Zarobene UM sme nikdy neskladovali (ani studene), takze nie je to miesani mliecka. Ale fakt by to bolo super, keby to existovalo.