Poštovné z e-shopů zdarma

528
22.11.12 22:30

Poštovné z eshopů zdarma

Ráda bych se podělila o novinku kterou jsem se právě dočetla. Dne 27.11.2012 bude na velké spoustě internetových obchodů poštovné zdarma v rámci akce „Den dopravy zdarma“ a díky tomu se dají v tomto předvánočním čase ušetřit spousty peněz.
Seznam obchodů které se do akce zapojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
22.11.12 22:37

Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročně :D pořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.11.12 22:42

Děkuju Ti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
22.11.12 22:54

Dobrý tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.11.12 22:59

Super, to se bude před Vánoci hodit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
22.11.12 23:06

Skvělý, zrovna jsem odeslala poslední objednávku a (snad) už budu mít Vánoce z krku, taky tady ta diskuze mohla být o chvíli dřív :lol: No, ale já mám výhodu dobrého bydliště, takže obvykle se mi podaří sehnat obchod, kde si zboží vyzvednu buď zdarma, nebo do padesáti korun na Uložence (kterou mám u baráku :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
22.11.12 23:30
@Alčák1 píše:
Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročně :D pořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.

Ony mají dětské e-shopy něco společného s bojem za vyšší porodnost? Aha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
22.11.12 23:39
@veria píše:
Ony mají dětské e-shopy něco společného s bojem za vyšší porodnost? Aha. :mrgreen:

Mohly by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
23.11.12 07:42

No jasně, čím větší porodnost tím větší obrat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
23.11.12 09:16
@Alčák1 píše:
Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročně :D pořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.

ze by jako soukromnici z vlastniho sponzorovali matky? zajimava myslenka, jiste se setka s velkym ohlasem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
makana
27.11.12 11:47

pozor

A hned jedno varování: včera večer jsem vybírala „do foroty“, abych to dneska měla rychlejší a večer vybrané zboží na http://www.slevyprosport.cz/ bylo dnes v 11.30 o 100,–dražší…takže kolik kusů objednám, tolikrát platím poštovné, které jsem, jako zákazník, měla ušetřit… :cert:
to se mi nelíbí
pochybuji o smyslu této akce…
a doufám, že to tak neudělalo víc e shopů…
jinak přeji pěkné nákupy

• Citovat
  • Upravit
3108
27.11.12 11:51
@makana píše:
A hned jedno varování: včera večer jsem vybírala „do foroty“, abych to dneska měla rychlejší a večer vybrané zboží na http://www.slevyprosport.cz/ bylo dnes v 11.30 o 100,–dražší…takže kolik kusů objednám, tolikrát platím poštovné, které jsem, jako zákazník, měla ušetřit… :cert:
to se mi nelíbí
pochybuji o smyslu této akce…
a doufám, že to tak neudělalo víc e shopů…
jinak přeji pěkné nákupy
:roll: jojo lákají ale aby nepřišli o nic tak zdraží zboží klasika není nic zadarmo, dárky mám nakoupené takže se dnešní „akce“ nezučstním :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
27.11.12 13:21

Já zase hledám na Heurece to označení zapojených obchodů a nic nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.11.12 13:57
@Alčák1 píše:

A proc by to mel ulehcovat majitel eshopu? Taky musi z neceho platit ucty ;)

• Citovat
  • Upravit
2752
27.11.12 17:58

No já si myslím, že kdyby alespoň ulehčili od poštovného, tak by měli větší tržby - je to tedy můj čistě teoretickej úsudek :nevim: vemte si, když někdo udělá třeba akci pleny + doprava zdarma, tak se jim asi objednávky hrnou. Já třeba taky objednávám 8ks sunaru za 156,– najednou, protože pak neplatím poštovné, když vezmu jeden sunar v akci za 156,– + poštovné 120,–, tak si to raději půjdu koupit za 220,– k nám do lékárny :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat