Poštovné z e-shopů zdarma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poštovné z eshopů zdarma
Ráda bych se podělila o novinku kterou jsem se právě dočetla. Dne 27.11.2012 bude na velké spoustě internetových obchodů poštovné zdarma v rámci akce „Den dopravy zdarma“ a díky tomu se dají v tomto předvánočním čase ušetřit spousty peněz.
Seznam obchodů které se do akce zapojí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročně
pořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skvělý, zrovna jsem odeslala poslední objednávku a (snad) už budu mít Vánoce z krku, taky tady ta diskuze mohla být o chvíli dřív
No, ale já mám výhodu dobrého bydliště, takže obvykle se mi podaří sehnat obchod, kde si zboží vyzvednu buď zdarma, nebo do padesáti korun na Uložence (kterou mám u baráku
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročněpořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.
Ony mají dětské e-shopy něco společného s bojem za vyšší porodnost? Aha. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše:
Ony mají dětské e-shopy něco společného s bojem za vyšší porodnost? Aha.
Mohly by ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
Díky za info, pro maminky / dětské zboží / by mohly udělat dopravu zdarma celoročněpořád křičí, že se snižuje porodnost ale aby nám ulehčili, to ne.
ze by jako soukromnici z vlastniho sponzorovali matky? zajimava myslenka, jiste se setka s velkym ohlasem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pozor
A hned jedno varování: včera večer jsem vybírala „do foroty“, abych to dneska měla rychlejší a večer vybrané zboží na http://www.slevyprosport.cz/ bylo dnes v 11.30 o 100,–dražší…takže kolik kusů objednám, tolikrát platím poštovné, které jsem, jako zákazník, měla ušetřit… ![]()
to se mi nelíbí
pochybuji o smyslu této akce…
a doufám, že to tak neudělalo víc e shopů…
jinak přeji pěkné nákupy
- Citovat
- Upravit
@makana píše:
A hned jedno varování: včera večer jsem vybírala „do foroty“, abych to dneska měla rychlejší a večer vybrané zboží na http://www.slevyprosport.cz/ bylo dnes v 11.30 o 100,–dražší…takže kolik kusů objednám, tolikrát platím poštovné, které jsem, jako zákazník, měla ušetřit…
to se mi nelíbí
pochybuji o smyslu této akce…
a doufám, že to tak neudělalo víc e shopů…
jinak přeji pěkné nákupy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zase hledám na Heurece to označení zapojených obchodů a nic nemůžu najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alčák1 píše:
A proc by to mel ulehcovat majitel eshopu? Taky musi z neceho platit ucty ![]()
- Citovat
- Upravit
No já si myslím, že kdyby alespoň ulehčili od poštovného, tak by měli větší tržby - je to tedy můj čistě teoretickej úsudek
vemte si, když někdo udělá třeba akci pleny + doprava zdarma, tak se jim asi objednávky hrnou. Já třeba taky objednávám 8ks sunaru za 156,– najednou, protože pak neplatím poštovné, když vezmu jeden sunar v akci za 156,– + poštovné 120,–, tak si to raději půjdu koupit za 220,– k nám do lékárny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit