Bleskmobil? Kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bleskmobil? Kdo má?
Ahojte slyšeli jste už o tomhle? máte to někdo?
http://bleskmobil. blesk. cz/…e-bleskmobil
docela mě to zajímá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jen upozorním - staneš se zákazníkem O2, je to totiž jejich obchodní značka (ne virtuální operátor), jinak zkušenost nemám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žirafátko
no tak to je ale pěkně na ho-no
to zas bude nějáká chvilková akce a pak mi budou nutit paušál ne? nějáký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kapřík90 no předpokládám, že budeš v jejich seznamu (v takových těch seznamech pro call centra), přečti si pořádně obchodní podmínky a uvidíš jestli ti to přijde dobrý. Samozřejmě to může být super, to neříkám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My už máme, manžel včera přivezl. Je to na dobíjení, je to jen na volání, mám tarif od vodafonu, kde mám volné minuty jen do své sítě, takže to mám, abych mohla volat na úřady, pevné linky a jiné sítě, uskutečnila jsem zatím 1 hovor, takže víc hodnotit nemůžu. Jako nafurt bych to asi nechtěla, ale jako druhý ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pozor
Trochu do toho vidím, a chtěla bych upozornit, že tam nejde nic přiaktivovat a taky když vám bodou volat ostatní tak budou paltit tak jako by volali do zahraničí, pozor!
Vůbec to není výhodné jak to vypadá, myslím, že se lidi hodně nachytá a pak solidní společnosti budou mít problém. Mám Tmobile, mají i aktivní služby na provolané jednotky, hlídám si provolání a jsem maxilálně spokojená a všichni kolem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikittka píše:
Trochu do toho vidím, a chtěla bych upozornit, že tam nejde nic přiaktivovat a taky když vám bodou volat ostatní tak budou paltit tak jako by volali do zahraničí, pozor!
Vůbec to není výhodné jak to vypadá, myslím, že se lidi hodně nachytá a pak solidní společnosti budou mít problém. Mám Tmobile, mají i aktivní služby na provolané jednotky, hlídám si provolání a jsem maxilálně spokojená a všichni kolem.
neplatíš jako do zahraničí… teď jsme to testovali s manželem a sežralo mi to normální běžnou čásku jako když volám v ČR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
doplňuji
Ano? Ale je to jen v případě, že má manžel také Blesk mobil, je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikittka No, jestli tě T-Mobile skásnul jako při volání do zahraničí, tak bych si spíš pohovořila s vlastním „solidním“ operátorem
Přeci jen síť O2 není zahraničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
:-)
JÁ NEMÁM ZKUŠENOST, JEN JSEM TAKTO SLYŠELA OD ZNÁMÉ, A POTVRZOVALA NĚJAKÁ DISKUZE, ZKUSÍM NAJÍT, A DÁM SEM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikittka píše:
když vám bodou volat ostatní tak budou paltit tak jako by volali do zahraničí, pozor!
to je „kachna“, jak prase-to nemůžete myslet vážně
- Citovat
- Upravit
blbost...
Absolutní blbost že budete platit jako ze zahraničí…normálně bude platit volani do cizí síte ale v dnesni dobe se to uz moc nerozlišuje a volate za stejne ceny kamloiv po ČR…jak tomule nekdo muze verit…to je zase jedna pani povídala co…
- Citovat
- Upravit
@Nikittka píše:
Ano? Ale je to jen v případě, že má manžel také Blesk mobil, je to tak?
já t-mobile, manžel blesk a platila jsem 5 kč jako běžně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale je psaná 2,50,– za hovor ne? je to celé nějáké čudné moc tomu nevěřím podle mě to bude jen chvilkové aby nalákali zákazníky a pak budou lákat na jiné stupidy no nevěřím tomu ale díky za ohlasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit