Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
halo66
28.11.12 20:19

Včera jsem „přešel na blesk mobil“ pak jen starosti doposud jsem neměl problem s interneten zapnul jsem datove přenosy vypnul vše fungovalo jak má a dnes ejhle naskočila zpráva čerpáni denního limitu 20 ka v háji vše kontroluji telefon nastaven správně vše v pořádku, volám na podporu - no nechal jsem se okecat a operátorka přenastavila simku bohužel ale neřekla že zablokovala internet na pořád tak zitra volám znovu, tak to vypadá že provolám 150 a karta jde s telefonu.

• Citovat
  • Upravit
Jirka 33
4.12.12 09:18

Dobrý den, tak jsem vše musel urgovat a trvat převod bude skoro měsíc díky protahování vodafonu, je to hrozný nikdo nebere telefon operátor najednou zaneprázdněn, tak počkám a uvidím.
 JIRKA

• Citovat
  • Upravit
Mipro
4.12.12 16:37

Pred tydnem jsem zadal o prevod z O2 na blesk mobil. Delal jsem to pres stranky bleskmobil.cz. prevod trval necelych 30 minut. Prvni prevod trval asi 16 hod. Takze spokojenost

• Citovat
  • Upravit
E-vik
5.12.12 11:10

O2 do blesk mobil

Tak já žádala o převod čísla z O2 před 4 dny a doposud jediné co mi přišlo tak že požadavek byl přijat ke zpracování samozřejmě jsem vše dělala podle pokynů na stránkách blesk mobilu. Mipro to jsi musel ještě někde volat?

• Citovat
  • Upravit
Lukas100
17.12.12 14:10

blesk mobil

Dobrý den, koupil jsem si také kupon blesk mobil a jsem zatím spokojen. Nevím proč se tady lidé hádají, dokonce urážejí, když to máme každý týden a skoro nic o tom nevíme. něco mě ale přeci jen vadí a to jsou SMSky. Když posílám SMS třeba na vyluštěnou křížovku, tak to nefunguje. Chtěl bych vědět proč. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Lukas100
17.12.12 14:13

blesk mobil

Dobrý den, koupil jsem si také kupon blesk mobil a jsem zatím spokojen. Nevím proč se tady lidé hádají, dokonce urážejí, když to máme každý týden a skoro nic o tom nevíme. něco mě ale přeci jen vadí a to jsou SMSky. Když posílám SMS třeba na vyluštěnou křížovku, tak to nefunguje. Chtěl bych vědět proč. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Mipro
17.12.12 15:16
@Lukas100 píše:

Myslim ze blesk mobil nepodporuje premium sms. Resim to tak ze to obcas poslu od nekoho jineho

• Citovat
  • Upravit
Lukas100
18.12.12 05:50

Děkuji, já to řeším tak, že jsem si nechal na takovéto účely dobíjecí kartu od Vodafonu i s číslem. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
jirka12345
23.12.12 18:05

POZOR

NEKUPOVAT VŮBEC TAM NECHOĎTE, ZŮSTAŇTE U SVÝCH OPERÁTORŮ!!! :cert:

• Citovat
  • Upravit
Mipro
23.12.12 18:36
@jirka12345 píše:
NEKUPOVAT VŮBEC TAM NECHOĎTE, ZŮSTAŇTE U SVÝCH OPERÁTORŮ!!! :cert:

A duvod? Ja jsem spokojen. Usetril jsem si spoustu kreditu od te doby co jsem presel od ostatnich operatoru

• Citovat
  • Upravit
487
23.12.12 18:51

Kartu už mám koupenou. Čekám, až vyplýtvám kredit u T-mobile a chci přejít k Blesk mobilu. Ale když to tu tak čtu, tak fakt nevím, co si o tom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka12345
23.12.12 19:19

Je to osekané žádné výhody byl jsem u t-mobile a zase se vracím operátor zdarma, přestala mi jit wifi, nejdou mi mms a dálší skryté vady

• Citovat
  • Upravit
3108
23.12.12 19:59

Podle mě to má nějáký háček to je prostě blbost aby byli o tolik levnější zůstavám u t-debile sem tam taky nějáké výhody za dobití já stejně moc neprovolám spíš píšu ale snažím se přes net :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka12345
24.12.12 11:01

@Kapřík90 Běž k Blesku a všechny výhody ti skončí :(

• Citovat
  • Upravit
Mipro
24.12.12 12:47
@Kapřík90 píše:
Podle mě to má nějáký háček to je prostě blbost aby byli o tolik levnější zůstavám u t-debile sem tam taky nějáké výhody za dobití já stejně moc neprovolám spíš píšu ale snažím se přes net :lol:

Taky pisu pres net. A za 100 kc za mesic u blesk mobilu je to super. Hlavne ty penize strhnou na jednou a neodecitaj prubezne jako u O2 a vubec neprudi s kazdou blbosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat