Bleskmobil? Kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
zloději
Blesk mobil-zloději…Operátor, který suvisí s 02,nejdříve vám každý den odečítají datové služby i když neaktivujete, pokud se náhodou dovoláte na operátora dělá že neslyší a zavěsí a zhltne vám to 20kč…NEKUPOVAT!!!podrazáci!!!
![]()
- Citovat
- Upravit
DOBRA ZKUSENOST
Blesk mobil mám, a mám dobrou zkušenost. Nepište sem prosím nesmysly. Skutečně se volá za ceny, které slíbili, a pokrytí je dobré, je to jako síť O2.SPOKOJENOST MAXIMALNI!!!Jinak:ani po mesici nechodi zadne reklamni SMSky a nikdo neotravuje s nabidkami. Upravovat služby si můžete v intern. samoobsluze, ale nemám co upravovat, všechno funguje jak chci. Takže prosím, nehledejte na tom mouchy, to je taková ta česká povaha vše zpochybnit
Zatím si nemohu stěžovat-zkusila jsem Vodafine, Tmobili i O2 a brácha i Ufon a Blesk mobil zatím nej.
- Citovat
- Upravit
Mam pocit ze si tu nekteri neumi sami utrit ani zadnici. To ze strhavaji kredit kazdy den za internet - to je problem uzivatele (neumi si v telefonu deaktivovat mobilni data). Ja si je poprve zapomel deaktivovat take a jediny na koho jsem mohl nadavat je sam na sebe. U me maximalni spokojenost. Ceny dodrzuji. Signal je. Internet je levnej a reklamni smska - ani jedna. Takze lidi pokud mate spocitano kolik provolate u ostatnich a co vyuzivate tak se toho nebojte a nedejte na lidi co neumi ovladat ani svuj mobilni telefon a budou to svadet na poskytovatele a kvuli sve neznalosti zatezuji ostatni (operatory) a pak tu kritizuji jak je to na hovno. A nepiste jak tmobile maji ty stejne ceny za volani a sms. Akce maji ale ne dlouhodobe a pokazde s nejakou podminkou. Treba nabiti min.za 300 kc atd.. A ted vam ke vsemu u O2 budou po novem roce zdrazovat mobilni internet na 200 kc / mesic..
- Citovat
- Upravit
@jirka12345 píše:
Běž k t-mobile a přes net máš v síti sms, mms úplně zadarmo. A blesk je vlastně o2 protože to je asi nejdražší operátor tak se rodělil. Zavolej operátory jsou zadarmo zavolej blesk platíš 20kč a stejně ti poradí tak aby si tam volal ještě víckrát
od T. mobile jsme zdrhli s manželem před 2 lety
pořád nás s něčím otravovali, měli jsme u nich paušál na 200,– a schválně jsme měsíc nevolali a platili jsme jako když jsme měsíc před tím volali pořád kolem 560,– měsíčně, tak jsme to reklamovali a vymlouvali se na všechno možný
, nakonec když paušál skončil dali jsme si kartu na nabíjení - volání za 6,50,–/minutu a pořád telefony - nechcete výhodný paušál, ankety,,, tak jsem tu kartu vzteky rozdupala, koupila VODAFONE a mám volání za 3,–/min a mám svatej klid -nikdo neotravuje
Moje máma kvůli tomu otravování zdrhla od O2 k Vodafone a taky je spokojená
Manžel má Vodafone kartu, že když provolá 40,– týdně, má volání o víkendu zdarma, což se hodí, protože je 14 dní na stavbě a víkendy prokecáme třeba 3 hodiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli je blesk mobil v poho, bych se divila první minuta 2.50kč to sice jo ale další už po minutě není tedy platíte jako o život operátor za 20kč -pobočka 02,která prostě vydělává…
![]()
- Citovat
- Upravit
To je sice hezký ale vodafon a volání za 3 koruny? u nabité karty určo ne! a paušály to je stížnost všude T mobile má nej levnější volání…
- Citovat
- Upravit
@kouloška píše:
To je sice hezký ale vodafon a volání za 3 koruny? u nabité karty určo ne! a paušály to je stížnost všude T mobile má nej levnější volání…
Jo volání za 3,– / minutu,
manžel má jinou kartu od VODAFONU volá za 6,5,– / minutu ale víkendy má zdarma
http://www.vodafone.cz/…acene-karty/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru to tak, že všichni známí a rodina mají Vodafone, jinak se samozřejmě do jiných sítí cena mění. Ale já většinou volám příbuzným nebo kamarádům, takže v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blesk mobil má samoobsluhu, kde mohu kontrolovat platbu za hovory a vždy je to přesně minuta a pak po vteřině a zatím jsem nepotřeboval volat operátora a pokud budu potřebovat ta o kamaráda od jiného operátora je to za běžnou cenu.
Ahojky
- Citovat
- Upravit
@kouloška píše:
Tak jestli je blesk mobil v poho, bych se divila první minuta 2.50kč to sice jo ale další už po minutě není tedy platíte jako o život operátor za 20kč -pobočka 02,která prostě vydělává…![]()
Prvni minuta 2.5 Kc. Dalsi po vterinach
- Citovat
- Upravit
Po měsící v trapné sítí bleskmobil se opět vracím k t-mobile. Doporučuji vrátit se zpátky ke svým operátorům
- Citovat
- Upravit
Běž k t-mobile a přes net máš v síti sms, mms úplně zadarmo. A blesk je vlastně o2 protože to je asi nejdražší operátor tak se rodělil. Zavolej operátory jsou zadarmo zavolej blesk platíš 20kč a stejně ti poradí tak aby si tam volal ještě víckrát