Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
10.11.12 20:43

@kocunka aha už to vidím to ty jsi volala jemu jo? tak to zkuste naopak příjde mi to divné a ještě když se jedná o O2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.11.12 21:04

Nenašla jsem ten web, moc se omlouvám, ale takhle jsem to slyšela, a psala jsem, že nemám vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thegrid
11.11.12 19:31

Pardon ze nejsem zenska. Ale je to blbost. Nejdriv si neco zjistete. Prave ze v tom zadne skryte ceny nejsou. Na mobilmania.cz si muzete precist recenzi

• Citovat
  • Upravit
11
12.11.12 17:47

Myslím, že tady se jen jednalo o to najít si informace a snažit se třeba přispět k diskuzi, by´t uznávám, že se mi to moc nepovedlo, ale rozhodně se neřadím právě ke výše jmenovanému zvířeti. Slušně popsáno.
Každopádně tohle snad solidního člověka nemůže ani urazit. trochu přepísknuto, ale budiž. Pěkný den všem ať už s Bleskem nebo jinými operátory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
12.11.12 17:54

@Nikittka tak aspon nepisu, ze „do toho vidim“, kdyz to mam jenom z doslechu, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.11.12 19:42

Jinak ostatním moc děkuji pokud chcete můžete se podívat na stranky blesku tak je o tom víc ale nějak přestávám mít o to zájem takových akcí tu bylo nespočetně a podle mě z toho nekouká nic dobré uvidíme třeba časem jak se to posune pak možná změním názor :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.11.12 17:04

Clánek o Bleskmobilu na Lupa.cz - v podstatě informace, že jde o O2 v rouše Bleskmobilovém.

A ještě jeden z Lupy - o fintách, ten bude zajímavější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
14.11.12 17:34

@Knihomyš super jak dám prcka spinkat hned si to pročtu :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.11.12 14:34

velký podvod

Chtěla jsem si nechat původní číslo takže jsem měla volat operátora 2krát jsem volala poprvé mně bylo zděleno, že operátor bude dostupný za 3 minuty podruhé za 10 minut nedovolala jsem se a ejhle 40kč odečteno, teď jsem zkoušela odeslat zprávu a nic, takže jsem asi naletěla asi zpět starý dobrý T mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
17.11.12 00:26

Děkuji za zastání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45687
17.11.12 00:42

2,50 za minutu, nikoliv za hovor…teda pokud nebudete mluvit jen jednu minutu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mipro
22.11.12 22:51

Cemu se tady divite? Volani na jejich operatora je 20 kc. To je napsano v podminkach. Ja k nim prenasel cislo a stacil mi k tomu internet a cislo bylo preneseno do 24hodin. Jinak po prvnim dobiti jsem usetril. Ted uz si opravdu v klidu muzu zavolat. Je sranda jak v tom hodne lidi hleda zadrhel. Zadny tam neni a asi nebude. Holt volani 20 kc na operatora - myslim ze nebude treba tam volat. Sluzby zadne extra neposkytujou tak by snicim nemel nastat problem. Jediny problem jsem mel pri dobijeni. Sel jsem na postu a dobil si to jako O2. No a kredit nikde. Ted mi to O2 bude muset vratit. Jinak.jsem stim max. spokojen. oproti O2 opravdu levne volani a data. Michal

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.12 20:18
@veria píše:
2,50 za minutu, nikoliv za hovor…teda pokud nebudete mluvit jen jednu minutu ;)

tak pardon, když všude říkají a píší 2,50 za minutu, tak jedině „blondýna“ si bude myslet, že za hovor. Mám taky a jsem spokojená, no a vzhlem k tomu, že jsme rodina „vodafoňáků“, tak jsem šla do KARTY BEZ LIMITU hodinové hovory do vodafonu za 7,–.

• Citovat
  • Upravit
jirka.rouzi
23.11.12 22:58

Převo čísla může být problém

Jsem tak trochu neštastný majitel bleskmobil karty, je to cca týden co jsem zažadal o převod, ačkoliv mam od vodafonu dobíjecí kartu tak zatim stale nic, no dneska přece jen něco přišla mi sms, že mám dat do 2 pracovních dnů výpověĎ současnému operatorovi což u mě neni možné jelikož žadnou smlouvu pochopitelně na dobíjecí simkartě nemám. Tak opět spoustu času při hovoru kde jsem se hlavně dozvěděl jak jsou operatoři obsazeni a nakone tedy mi bylo zděleno, že musím zajít z nějakým kodem na vodafon a oni mě uvolní, ten kod mě udajně poslali smskou no nemam ho ani po čtvrté urgenci, tak cirka 120 kč provolano s operatorem a zbytečně. Číslo měnit nechci mám už ho spoustu let, tak zustavam dale u vodafonu kde hold mam minutu za 7 kč a budu očekavat, že udělají podobný krok jako T mobile kde už je minuta taky za 2.50 i u dobíjecích karet.

• Citovat
  • Upravit
Jirka 33
27.11.12 09:22

Přenést číslo

Stačí kod od blesk mobilu zavolat na vodafon linku, ale nechce se jim do toho mají tam moc práce, ale přeci jsem je dohnal.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat