Bleskmobil? Kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pepapepanovic píše:
Pri prevodu cisla mi to na obsluze píše u potvrzení třetího kroku " Některé povinné údaje v objednávce chybí. Vraťte se prosím zpět na první krok a zadání opakujte.", přitom jsem vše vyplnil, myslíte že to může být tím, že mám na sim karte kredit pouze 2,90 Kč?
nemají nějakou info linku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reakce
@kouloška píše:
Tak jestli je blesk mobil v poho, bych se divila první minuta 2.50kč to sice jo ale další už po minutě není tedy platíte jako o život operátor za 20kč -pobočka 02,která prostě vydělává…![]()
- Citovat
- Upravit
reakce
Reaguji na pochyby ohledně solidnosti blesk mobilu. jako každé malé dítě má malé mouchy, ale jinak je super. první minuta je opravdu za 2,50 a další se účtuje již dokonce jen po vteřinách! nejlevnějsí volání a SMS. a že je to pod O2 - ano kvůli pokrytí signálem a navíc výhody které patří O2 jako třeba víkendové volání v rámci O2 zdarma, platí i na volání na blesk mobil. jediná nevýhoda, kterou je možno vytknout, se týká lidí, kteří málo volají, protože po dobití je platnost kreditu pouze 3 měsíce. jinak už je také nově na trhu jeho obdoba „mobil.cz“, kterou zase zaštiťuje T-mobile a málo se o něm ví.
doporučiji před zakouepním SIM karty jak blesk mobilu tak mobil.cz si nejdřívě prostudovat na netu dostupné informace a dozvíte se vše a nejste pak překvapeni
- Citovat
- Upravit
Blesk Mobil
Mám ho půl roku a jsem s ním spokojená. Spojení s operátorem se sice platí, ale to i u ostatních operátorů. Zatím jsem ho nepotřebovala. Mohu se bezproblémů přihlásit do internetové samoobsluhy a tam vše přehledně mám. Platnost kreditu prodloužili opravdu na 6 měsíců.
- Citovat
- Upravit
Mám blesk mobil volám jen na jiné tel. čísla než je můj operátor, kredit mi vydrží dlouho i když volám často dobíjím si 200,– Kč měsíčně. Jen mám tedy problém s pokrytím (signálem),když s někým mluvím stává se že mi rozumí tak každé 2 slovo, ale je to jen někdy. Tento problém jsem s T-mobil nikdy neměla takže tohle mne hodně zklamalo. Tak nevím. Má někdo podobnou zkušenost???
- Citovat
- Upravit
Bleskmobil
No jak začít, tarifni podmínky sou ucházející. Bohužel musím mít pár výhrad, pokud je O2 telefonika smluvním partnerem, tak bych čekal že bude ze vším všudy! Mám na mysli třeba servis!!!nebo možnost poradit!!Nečekal sem že tak velký operátor jako O2 bude záměrně poškozovat svou pověst. A to tím že dovolí rádoby smluvnímu partnerovy provozovat služby tipu operator za 20kč, a v praxi nemožnost reklamovat cokoliv. O2 telefonika tím u mě a doufám že nejen u mě svou dobrou pověst stratila!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím nevíte někdo, jestli se dá převést číslo od jiného operátora k Bleskmobilu na jeho Sim kartu, která už je půl roku používaná a když ano, jestli kredit na té Sim Bleskmobilu zůstane po převedení mého čísla? Jde mi o to, že si chci převést číslo k Bleskmobilu a koupila jsem si novou SIMku, ale ta má lepší číslo než jiná karta, kterou v rodině používáme, tak že bych to číslo převedla na tu starší kartu Bleskmobilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blesk
Už měl pár negativních „reklam“ v televizi, když se řešily problémy zákazníků.. Lepší je Klokan.
- Citovat
- Upravit
Já vám nevím. takových to operátorů tady je a bylo hodně. otázkou je, kdy opět zkrachuje ten, co si pořídím a budu hledat zase jinej. nedej bože abych musela měnit číslo. Ono je možná lepší být věrná jednomu z těch 3 velkých…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit