Slevový kod časopis Maminka - jak funguje
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
slevový kod časopis maminka
Ahoj maminky. Chtěla bych koupit něco pro malého u baby parku, poskytují 10% slevu na kod z časopisu maminka. nevím, jak to funguje, ale je tu nějaká maminka co časopis kupuje a byla by ochotná mi napsat kod? děkuji předem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vám už časopis došel? Já ho mám předplacený a tento díl se nějak opozdil. Vždycky docházel koncem měsíce a zítra je 1. a nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě dneska přišel..je hodně tlustej, a ještě s příbalem hromady katalogů, jesli se někomu nevešel do schránky, tak ho může mít na poště ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych ho měla na poště, tak bych měla lísteček ve schránce. A to nemám. Dneska mi akorát došel z úřadu dopis, že si mám dojít podepsat papír o bydlišti v ČR. Ale Maminka zatím nic. Tak snad dojde zítra. Mě přijde, že u nás na poště si vždycky vše nechávají o den dýl. Asi aby toho pošťačky neměli tolik, aby stihli roznést víc letáků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedosla predplatne jsem zrusila ale ode dneska je na stancich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrubeska kam budeš prosím tě volat? Na poštu nebo přímo do vydavatelství? Taky mi nedošel..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky a je to dobrý časopis? není tam moc reklam a málo čtení?
paola - moc děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrubeska hodná, děkuju. Nám chodí pošta kolem 13 hodiny, pokud nebude, tak volám!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeynka píše:
Maminky a je to dobrý časopis? není tam moc reklam a málo čtení?
paola - moc děkuju
no já ho měla předplacený, ale po roce už si ho dál nepředplácím. nijak super mi nepřišel. na trhu jsou lepší časopisy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě stále nepřišel, tak tam zítra asi zavolám. Je to děs, každý díl přijde včas a tento ne. Je to k zlosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit