Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jirka33
10.1.13 10:02

Jen pro zajímavost, kolik ale platíš za měsíc a nevím nic o zakázaný reklamě.
Krásny den

• Citovat
  • Upravit
17095
10.1.13 10:02

Kdyby někdo chtěl vědět víc, tak mi napište SZ ;) já jsem spokojený zákazník.

http://www.levnevolej.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.1.13 10:11
@Jirka33 píše:
Jen pro zajímavost, kolik ale platíš za měsíc a nevím nic o zakázaný reklamě.
Krásny den

tak nevím, pro koho je ten dotaz, ale já platím různě, teď jsem měla jen 3 stovky, když jsem ležela v nemocnici, tak přes 6 stovek, ale manžel má stejnou sim jak já a tím pádem máme volání mezi sebou zdarma. Takže platím 120 korun paušál /100 poplatek + 21% DPH/ a pak 1,20 za minutu a 1 za sms. Net je tuším za stovku na měsíc, ale ten teď nepotřebuju. Chceš kopii mojí faktury? ;) nebo proč se ptáš?

Hele, na tomhle je dobrý to, že nemáš velkej paušál za měsíc, abys měl levný volný minuty. Když jsem to kdysi měla takhle, tak jsem třeba jeden měsíc vyčerpala volné minuty za 2 týdny a zbytek cálovala a někdy jsem je ani nevyčerpala. Tady je to jedno, voláš kolik potřebuješ, víc nebo míň. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jirka12345
10.1.13 11:29

Co je to za operátora za tu stovku!!!

• Citovat
  • Upravit
17095
10.1.13 12:04
@jirka12345 píše:

Je to přes firmu na vodafone :mrgreen: jestli chceš vědět víc, napiš mi SZ a nešermuj tu výkřičníkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
10.1.13 12:12
@jirka12345 píše:

Jirko najdi si jejich obchodní podmínky, tam máš i to že je to přes Vodafon a že musíš zaplatit jakousi kauci nebo zálohu…vratnou tuším za 2 roky??nevím-četla jsem to letem světem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.1.13 12:26

@jitkabokule ano, platíval se registrační poplatek tisicovku, ale teď to zrušili a udělali jen tu zálohu. Ale to je pochopitelné, spousta lidí nezaplatí první fakturu, takže je to vratná záloha na vyúčtování. A vodafone poskytuje jen simky a síť, poskytovatel služby je firma, takže faktúry se platí jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
10.1.13 12:35

@jazminka27
píšou tam cosi že 2× 490kč?(nečetlA JSEM TO ZNOVA, NECHCE SE MI TO HLEDAT, TAK JE TO ČÍSLO JEN PŘIBLIŽNÝ)nějak z toho nevyplývá jestli se to má zaplatit celý, jestli každý, nebo se to liší pro výše paušálů??jak to tedy funguje přesně? Jistě i Jirka bude rád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
10.1.13 12:36

Já jsem si ho koupila, protože podle mapy signálu, měli mít u nás signál. A stejně není

• Citovat
  • Upravit
17095
10.1.13 13:16

@jitkabokule tak to se na to musím zeptat, když jsem si to aktivovala já, co už je dávno, tak se platil aktivační poplatek tisícovku, na dva roky jsem pak měla to výhodné volání. Teď to není časově omezeno, takže udělali vratnou zálohu, podle předpokládané útraty.

Minimální kauce: 400,– Kč (484,– Kč s DPH 21%)
Platí se při vstupu na dva měsíce, tj 2× 484,– Kč = 968,– Kč
Smlouva je na dobu neurčitou s 2 měsíční výpovědní lhůtou.

Pak mají ještě ten neomezený paušál, kdy za 11stovek voláte a píšete neomezeně v čr a tam je jasné že ta záloha musí být větší. Stávalo se, že si hodně lidí volalo celý měsíc zadarmo a pak fakturu nezaplatili, takže takhle se oni jistí, aby se registrovali jen seriozní zájemci, kteří nepoškodí jejich jméno nezaplacením.

Takže tuhle zálohu zaplatíš jednorázově při aktivaci, pak každý měsíc to co provoláš. Já ti ten odkaz můžu poslat, stejně je to nezávazný, oni se ozvou a vysvětlí, čemu nerozumíš a pak se můžeš rozhodnout, jestli chceš tu simku nebo ne. Já jsem jen zákazník, tak bych nerada zaváděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
10.1.13 13:17

Ale ještě jak tu někdo zmiňoval ten signál, tak tam, kde nemá vodafone pokrytí vám logicky fungovat nebude ani tohle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
11.1.13 12:25

Dobrý den, chtěl bych upozornit všechny kdo odchází od vodafonu kde má paušál aby dal pozor na zúčtovací období, já jsem odešel 19.12 2012 a naúčtovali mi celý balíček do 10.1.2013 prý se neplatí dny, ale balíček tak když budete mít balíček za 1000 kč a budete mít jeden den po zúčtování tak platíte celou sazbu tak je to u vodafonu nastaveno. Tak pozor.
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
17095
11.1.13 16:20
@Jirka33 píše:
Dobrý den, chtěl bych upozornit všechny kdo odchází od vodafonu kde má paušál aby dal pozor na zúčtovací období, já jsem odešel 19.12 2012 a naúčtovali mi celý balíček do 10.1.2013 prý se neplatí dny, ale balíček tak když budete mít balíček za 1000 kč a budete mít jeden den po zúčtování tak platíte celou sazbu tak je to u vodafonu nastaveno. Tak pozor.
Jirka

No ale na to vás upozorní, proto radí tyhle změny provádět ke konci zůčtovacího období. Snaží se vydělat každou korunu, když už přecházíte ke konkurenci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
11.1.13 19:18

Tak ten byl dobrej, že upozorní.

• Citovat
  • Upravit
misvet
18.1.13 22:49

Bleskmobil.

Bleskmobil jsem pořídil tetičce, vzhledem k reklamě o volání 2.50 Kč/min. Ač teta tvrdila, že učinila 2 krátké hovory, kredit jí zmizel, bez jakéhokoliv upozornění nešel ovládat mobil a tak jsem přišel zjistit proč. Po inzerované volbě na zjištění kreditu, jsem zjistil, že tento je fuč. I myslel jsem, že špatně volala, nebo si nepamatuje všechny hovory i zavolal jsem na info linku i když jsem netušil, že by mohl mít někdo tu drzost chtít za to 20 Kč/min. Tam jsem se dozvěděl, že informace o volání získám na internetu. Po 2 hodinách marných pokusů, nic, kontakty mimo placeného za 20 Kč veškeré žádné, proč asi?. Špatná zkušenost, naštěstí jen za 150 Kč. Hezký den, s pozdravem Milan.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat