Bleskmobil? Kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Nebude to dlouho trvat a budete tu moci hanit dalsiho operatora. Treba kdyz snad prijde Tesco mobil. Ale myslim ze i kdyby mel volani za 1 Kc za minutu a net za 10 Kc mes tak ho budete hanit.. Kazdy z nas mel minimalne nekolik problemu s ostatnima operatorama.. no ale to maji servis linku zdarma. Kdybych u Blesku potreboval mluvit s operatorem tak jim tu dvackui dam, protoze uz tak jsem diky nim moc usetril. Nebo bych si pujcil telefon od znameho a zavolal jim od nej. Pak to vyjde do 10 Kc..
- Citovat
- Upravit
@Mipro píše:
Nebude to dlouho trvat a budete tu moci hanit dalsiho operatora. Treba kdyz snad prijde Tesco mobil. Ale myslim ze i kdyby mel volani za 1 Kc za minutu a net za 10 Kc mes tak ho budete hanit.. Kazdy z nas mel minimalne nekolik problemu s ostatnima operatorama.. no ale to maji servis linku zdarma. Kdybych u Blesku potreboval mluvit s operatorem tak jim tu dvackui dam, protoze uz tak jsem diky nim moc usetril. Nebo bych si pujcil telefon od znameho a zavolal jim od nej. Pak to vyjde do 10 Kc..
Jenže, jestli jsem správně postřehla, tak je to 20 korun za minutu a samozřejmě problém za minutu nevyřešíte. Mnoho lidí napsalo, že s operátorem provolali i pět minut, nebo je otravoval automat a čekali na spojení a podobně, takže ve finále provolali mnohem více než jen tu vámi zmiňovanou dvacku a nakonec se stejně k pozitivnímu výsledku nedopracovali. Já osobně si myslím, že HelpLinku by měla být pro zákazníky zdarma, nebo dejme tomu za tu dvacku, aby teda lidi neotravovali s každou hloupostí, i když, i HelpLink zdarma je výborný reklamný tah. Mě to třeba odrazuje. Platit za to, aby mi poradili, jak využívat jejich služby aby ze mě měli zisk je trochu na hlavu, nemyslíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pohoda s bleskem
Ahoj, stačí na internetu na blesk mobilu aktivovat samoobsluhu a tam jsou výpisy hovorů za 90 dní mám to udělaný a zatím žádný problém, ušetřil jsem za měsíc 400 kč.
Jirka
- Citovat
- Upravit
@jazminka27 píše:
Jenže, jestli jsem správně postřehla, tak je to 20 korun za minutu a samozřejmě problém za minutu nevyřešíte. Mnoho lidí napsalo, že s operátorem provolali i pět minut, nebo je otravoval automat a čekali na spojení a podobně, takže ve finále provolali mnohem více než jen tu vámi zmiňovanou dvacku a nakonec se stejně k pozitivnímu výsledku nedopracovali. Já osobně si myslím, že HelpLinku by měla být pro zákazníky zdarma, nebo dejme tomu za tu dvacku, aby teda lidi neotravovali s každou hloupostí, i když, i HelpLink zdarma je výborný reklamný tah. Mě to třeba odrazuje. Platit za to, aby mi poradili, jak využívat jejich služby aby ze mě měli zisk je trochu na hlavu, nemyslíte?
20Kc je za hovor na volani help link. Tzn za 30 minut hovoru zaplatite 20 Kc. To se da vyresit mnoho..
- Citovat
- Upravit
???
@kouloška píše:
Tak jestli je blesk mobil v poho, bych se divila první minuta 2.50kč to sice jo ale další už po minutě není tedy platíte jako o život operátor za 20kč -pobočka 02,která prostě vydělává…![]()
Ani hlava ani pata…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, dnes píšu naposled, protože je to o ničem, zítra dávám k blesk mobilu 3 telefon a musím napsat, že jsem ještě nepotřeboval operátora a ani koruna navíc.
Ahoj a neposlouchejte hlouposti.
- Citovat
- Upravit
@Jirka33 píše:
Ahoj, dnes píšu naposled, protože je to o ničem, zítra dávám k blesk mobilu 3 telefon a musím napsat, že jsem ještě nepotřeboval operátora a ani koruna navíc.
Ahoj a neposlouchejte hlouposti.
Souhlasím s tebou…
- Citovat
- Upravit
Mipro a Jirka33
kluci, máte pravdu v úspoře, to souhlas, ale o přenosu čísla ještě popřemýšlím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak se přidávám ke spokojeným majitelů sim karty Bleskmobilu. Zatím ji mám jako druhý telefon, počkám a když se to bude jevit i nadále ok tak zruším stávající a nechám si pouze Blesk.
Jo a jak tu někdo psal že to žere každý den 20kč za přednastavený internet - tak to není pravda - záleží na tom, jak kdo má tuhle službu zapnutou na svém mobilu.To za prvé - a za druhé i ten internet na 30dní který je v nabídce tak je neaktivní. Kdo ho chce, musí si aktivovat.
takže za mě OUKEJ ![]()
Sice to není žádný nový operátor na trhu, jak nám bylo slibováno že má přijít
ale aspoń něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom pro informaci, dnes jsem koupil simku bleskmobilu a za hodinu jsem převedl předplacenku od O2,vše v naprosté pohodě.
Jirka
- Citovat
- Upravit
Prechazim take od Vodafone divoke karty, byl jsem u nich hodne let, bylo drahe volani do jine site - skoro za 8 korun hruza, takze bleskmobil kartu mam aktiv. ted mam zatim to 11 mistne cislo pro prevod a zitra volam vodafone, me jde o penize, cas a vse bez papirovani a vazani se ![]()
- Citovat
- Upravit
Bleskmobil - zkušenosti
Přechod z Vodafonu na Bleskmobil bezproblémový. Veškeré služby a přehled volání lze jednoduše spravovat v samoobsluze, takže musím přiznat, že zkušenosti s voláním na operátora nemám - nebyl jediný důvod proč mu volat. Kredit jsem dobíjel přes SAZKA terminál bez problémů, signál Ok a bez výpadků. Na začátku byla doba na vyčerpání kreditu jen 3 měsíce - nyní už 6 měsíců. Po 6 měsících je potřeba znovu dobít, jinak je volání zablokované s tím, že zůstatek předešlého kreditu nepropadne - ideální pro ty co volají opravdu málo. A na závěr přeci jen jedna slabůstka…nelze používat SMS jízdenky, ale na tom se snad pracuje.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, potřebuji radu. Koupila jsem si simku blesk mobil, přihlásila v samoobsluze a převedla své tel číslo. Vše ok, ale dnes při přišla sms, že má objednávka byla zaslána operátovi k ověření, a že mám kontaktovat nového operátora O2. Vím, že je můj nový operátor O2, ale mám v sms uvedenou jen adresu, ale co kde a jak??? Jak jste prosím postupovali. Děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a zjistil ste na internetu ve vypisu volani proc ten kredit zmizel? Toto se mi stalo treba i O2. Podal jsem reklamaci a kredit mi byl do par dnu vracen. Oni i ostatni operatori nejsou dokonaly…