Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mipro
18.1.13 23:20
@misvet píše:
Bleskmobil jsem pořídil tetičce, vzhledem k reklamě o volání 2.50 Kč/min. Ač teta tvrdila, že učinila 2 krátké hovory, kredit jí zmizel, bez jakéhokoliv upozornění nešel ovládat mobil a tak jsem přišel zjistit proč. Po inzerované volbě na zjištění kreditu, jsem zjistil, že tento je fuč. I myslel jsem, že špatně volala, nebo si nepamatuje všechny hovory i zavolal jsem na info linku i když jsem netušil, že by mohl mít někdo tu drzost chtít za to 20 Kč/min. Tam jsem se dozvěděl, že informace o volání získám na internetu. Po 2 hodinách marných pokusů, nic, kontakty mimo placeného za 20 Kč veškeré žádné, proč asi?. Špatná zkušenost, naštěstí jen za 150 Kč. Hezký den, s pozdravem Milan.

No a zjistil ste na internetu ve vypisu volani proc ten kredit zmizel? Toto se mi stalo treba i O2. Podal jsem reklamaci a kredit mi byl do par dnu vracen. Oni i ostatni operatori nejsou dokonaly…

• Citovat
  • Upravit
Mipro
18.1.13 23:27

Nebude to dlouho trvat a budete tu moci hanit dalsiho operatora. Treba kdyz snad prijde Tesco mobil. Ale myslim ze i kdyby mel volani za 1 Kc za minutu a net za 10 Kc mes tak ho budete hanit.. Kazdy z nas mel minimalne nekolik problemu s ostatnima operatorama.. no ale to maji servis linku zdarma. Kdybych u Blesku potreboval mluvit s operatorem tak jim tu dvackui dam, protoze uz tak jsem diky nim moc usetril. Nebo bych si pujcil telefon od znameho a zavolal jim od nej. Pak to vyjde do 10 Kc..

• Citovat
  • Upravit
17095
19.1.13 01:51
@Mipro píše:
Nebude to dlouho trvat a budete tu moci hanit dalsiho operatora. Treba kdyz snad prijde Tesco mobil. Ale myslim ze i kdyby mel volani za 1 Kc za minutu a net za 10 Kc mes tak ho budete hanit.. Kazdy z nas mel minimalne nekolik problemu s ostatnima operatorama.. no ale to maji servis linku zdarma. Kdybych u Blesku potreboval mluvit s operatorem tak jim tu dvackui dam, protoze uz tak jsem diky nim moc usetril. Nebo bych si pujcil telefon od znameho a zavolal jim od nej. Pak to vyjde do 10 Kc..

Jenže, jestli jsem správně postřehla, tak je to 20 korun za minutu a samozřejmě problém za minutu nevyřešíte. Mnoho lidí napsalo, že s operátorem provolali i pět minut, nebo je otravoval automat a čekali na spojení a podobně, takže ve finále provolali mnohem více než jen tu vámi zmiňovanou dvacku a nakonec se stejně k pozitivnímu výsledku nedopracovali. Já osobně si myslím, že HelpLinku by měla být pro zákazníky zdarma, nebo dejme tomu za tu dvacku, aby teda lidi neotravovali s každou hloupostí, i když, i HelpLink zdarma je výborný reklamný tah. Mě to třeba odrazuje. Platit za to, aby mi poradili, jak využívat jejich služby aby ze mě měli zisk je trochu na hlavu, nemyslíte? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
19.1.13 07:58

Pohoda s bleskem

Ahoj, stačí na internetu na blesk mobilu aktivovat samoobsluhu a tam jsou výpisy hovorů za 90 dní mám to udělaný a zatím žádný problém, ušetřil jsem za měsíc 400 kč.
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
Mipro
19.1.13 09:23
@jazminka27 píše:
Jenže, jestli jsem správně postřehla, tak je to 20 korun za minutu a samozřejmě problém za minutu nevyřešíte. Mnoho lidí napsalo, že s operátorem provolali i pět minut, nebo je otravoval automat a čekali na spojení a podobně, takže ve finále provolali mnohem více než jen tu vámi zmiňovanou dvacku a nakonec se stejně k pozitivnímu výsledku nedopracovali. Já osobně si myslím, že HelpLinku by měla být pro zákazníky zdarma, nebo dejme tomu za tu dvacku, aby teda lidi neotravovali s každou hloupostí, i když, i HelpLink zdarma je výborný reklamný tah. Mě to třeba odrazuje. Platit za to, aby mi poradili, jak využívat jejich služby aby ze mě měli zisk je trochu na hlavu, nemyslíte? :mrgreen:

20Kc je za hovor na volani help link. Tzn za 30 minut hovoru zaplatite 20 Kc. To se da vyresit mnoho..

• Citovat
  • Upravit
Kukutil
19.1.13 13:21

???

@kouloška píše:
Tak jestli je blesk mobil v poho, bych se divila první minuta 2.50kč to sice jo ale další už po minutě není tedy platíte jako o život operátor za 20kč -pobočka 02,která prostě vydělává… :evil: :twisted:

Ani hlava ani pata…

• Citovat
  • Upravit
Jirka33
19.1.13 18:15

Ahoj, dnes píšu naposled, protože je to o ničem, zítra dávám k blesk mobilu 3 telefon a musím napsat, že jsem ještě nepotřeboval operátora a ani koruna navíc.
Ahoj a neposlouchejte hlouposti.

• Citovat
  • Upravit
Mipro
19.1.13 20:07
@Jirka33 píše:
Ahoj, dnes píšu naposled, protože je to o ničem, zítra dávám k blesk mobilu 3 telefon a musím napsat, že jsem ještě nepotřeboval operátora a ani koruna navíc.
Ahoj a neposlouchejte hlouposti.

Souhlasím s tebou…

• Citovat
  • Upravit
1
21.1.13 08:48

Mipro a Jirka33

kluci, máte pravdu v úspoře, to souhlas, ale o přenosu čísla ještě popřemýšlím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
25.1.13 12:45

Tak se přidávám ke spokojeným majitelů sim karty Bleskmobilu. Zatím ji mám jako druhý telefon, počkám a když se to bude jevit i nadále ok tak zruším stávající a nechám si pouze Blesk.
Jo a jak tu někdo psal že to žere každý den 20kč za přednastavený internet - tak to není pravda - záleží na tom, jak kdo má tuhle službu zapnutou na svém mobilu.To za prvé - a za druhé i ten internet na 30dní který je v nabídce tak je neaktivní. Kdo ho chce, musí si aktivovat.
takže za mě OUKEJ :palec:
Sice to není žádný nový operátor na trhu, jak nám bylo slibováno že má přijít :jazyk: :jazyk: ale aspoń něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
31.1.13 17:03

Jenom pro informaci, dnes jsem koupil simku bleskmobilu a za hodinu jsem převedl předplacenku od O2,vše v naprosté pohodě.
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
Vitanak
9.2.13 01:36

Prechazim take od Vodafone divoke karty, byl jsem u nich hodne let, bylo drahe volani do jine site - skoro za 8 korun hruza, takze bleskmobil kartu mam aktiv. ted mam zatim to 11 mistne cislo pro prevod a zitra volam vodafone, me jde o penize, cas a vse bez papirovani a vazani se :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tonus
14.2.13 09:46

Bleskmobil - zkušenosti

Přechod z Vodafonu na Bleskmobil bezproblémový. Veškeré služby a přehled volání lze jednoduše spravovat v samoobsluze, takže musím přiznat, že zkušenosti s voláním na operátora nemám - nebyl jediný důvod proč mu volat. Kredit jsem dobíjel přes SAZKA terminál bez problémů, signál Ok a bez výpadků. Na začátku byla doba na vyčerpání kreditu jen 3 měsíce - nyní už 6 měsíců. Po 6 měsících je potřeba znovu dobít, jinak je volání zablokované s tím, že zůstatek předešlého kreditu nepropadne - ideální pro ty co volají opravdu málo. A na závěr přeci jen jedna slabůstka…nelze používat SMS jízdenky, ale na tom se snad pracuje.

• Citovat
  • Upravit
4024
20.2.13 10:02

Ahojky, potřebuji radu. Koupila jsem si simku blesk mobil, přihlásila v samoobsluze a převedla své tel číslo. Vše ok, ale dnes při přišla sms, že má objednávka byla zaslána operátovi k ověření, a že mám kontaktovat nového operátora O2. Vím, že je můj nový operátor O2, ale mám v sms uvedenou jen adresu, ale co kde a jak??? Jak jste prosím postupovali. Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rybna
26.2.13 19:51

Absolutně mě nejde převést číslo!!!Nevíte někdo co s tím?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat