Bleskmobil? Kdo má?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4024
26.2.13 20:25

Číslo jsem převedla na jejich stránkách. Pak následně přišel ověřovací kod. Musela jsem zrušit u Vodaf. pak mi napsali z blesk. m že je vše ok i vodafon ok, že mi telef. číslo bude do 2 dnů změněno. Super měla jsem radost, pak přišla smska asi 5×, že je nějaký problém s převodem, a že mi číslo převedou až za měsíc 8o :cert: no to mě fakt na.ralo. No dělaj si srandu s lidí. Jinak pořád střídám karty jak de.il. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vitanak
27.2.13 06:36

Blesk mobil uz nikdy

Dobry den

Prevadel jsem cislo z Vodafone na Blesk mobil kartu, ale jeste jsem setrval s prevadenim tak, za jsem Vodafone operator. nevolal pro prevod a udani toho kodu (co jsem si nechal zjisit, tak bezi 10 denni ochranna lhuta) samozrejme co se nestalo, karta bleskmobil je nefunkcni, zb. kredit 60kc me tam zmizel, nemam kam se obratit pro udani chyby a dobijet a pak volat na operatora za velky peniz, tak to at si nekam strcej, me jde o penize ktere tam uz nemam a pokud budu v pravu, jako firma muzu podat na provozovatele vydavatelstvi Ringier diky dluzne castky navrh na vydani insolvencni rizeni, uvidime jak se stim popere pravnicka

• Citovat
  • Upravit
4024
27.2.13 09:06
@Vitanak píše:
Dobry denPrevadel jsem cislo z Vodafone na Blesk mobil kartu, ale jeste jsem setrval s prevadenim tak, za jsem Vodafone operator. nevolal pro prevod a udani toho kodu (co jsem si nechal zjisit, tak bezi 10 denni ochranna lhuta) samozrejme co se nestalo, karta bleskmobil je nefunkcni, zb. kredit 60kc me tam zmizel, nemam kam se obratit pro udani chyby a dobijet a pak volat na operatora za velky peniz, tak to at si nekam strcej, me jde o penize ktere tam uz nemam a pokud budu v pravu, jako firma muzu podat na provozovatele vydavatelstvi Ringier diky dluzne castky navrh na vydani insolvencni rizeni, uvidime jak se stim popere pravnicka

8o no to je teda taky dobrý, no u mě to zatím funguje normálně, až na to střídání simek. :cert: Tak atˇ to dobře dopadne a vráti ti ty penízky zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
27.2.13 09:24

To samí mi udělal vodafon u 2 čísel a trvalo mi to víc jak měsíc, než to proběhlo jsou to lumpové je třeba počkat nevzdat to.
Ahoj Jirka

• Citovat
  • Upravit
4024
27.2.13 10:21

Jirko 33, ale jinak je vše ok funguje to jak má, po tom měsíci? No měsíc je fakt dlouho. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jirka33
27.2.13 16:34

Mám tam 3 telefonní čísla a nebyl žádný problém za 2 měsíce fungování jsem spokojen a ušetřil jsem.
Doporučuji
 Jirka

• Citovat
  • Upravit
4024
27.2.13 21:39

Jirka 33 díky, jsem klidnější, fakt jsem se bála, že jsem udělala blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fibik
11.3.13 19:34

Tak dnes jsem převedl čislo z 02 na blesk, převod byl hotov snad do 15min 8o
předplacenka 02 5,6min blesk 2,5min takže nějaká úspora bude :lol:

• Citovat
  • Upravit
JaTr
13.3.13 17:44

BleskMobil - hlasová schránka

BleskMobil. Jak zrušit hlasovou schránku?

• Citovat
  • Upravit
3270
14.3.13 06:51

Na netu to nejde? v samoobsluze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaTr
14.3.13 08:41
@jitkabokule píše:
Na netu to nejde? v samoobsluze?

Nejde, nebo jsem to aspoň v samoobsluze nenašel. Tak asi jedině u operátora za 20,– :think:

• Citovat
  • Upravit
3270
14.3.13 12:55

HM NENÍ TO TAM…a to máš origoš blesk mobil kartu? nebo jsi přešla od jinýho se svým číslem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaTr
14.3.13 13:20
@jitkabokule píše:
HM NENÍ TO TAM…a to máš origoš blesk mobil kartu? nebo jsi přešla od jinýho se svým číslem?

Joo je to origoš BM karta…

• Citovat
  • Upravit
nikaegeria
30.3.13 06:38

trochu do toho vidím

@Nikittka píše:
JÁ NEMÁM ZKUŠENOST, JEN JSEM TAKTO SLYŠELA OD ZNÁMÉ, A POTVRZOVALA NĚJAKÁ DISKUZE, ZKUSÍM NAJÍT, A DÁM SEM.

Tak nejdříve píšeš že do toho trochu vidíš a následně, že nemáš zkušenosti, pak není na místě aby jsi lidem něco doporučovala. Mě spíš přijde, že tady preferuješ svou síť. Já blesk mobil mám a kdokoliv mi volá si nikdy nestěžoval, že by volal jako do zahraničí.

• Citovat
  • Upravit
nikaegeria
30.3.13 06:46
@Mipro píše:
Mam pocit ze si tu nekteri neumi sami utrit ani zadnici. To ze strhavaji kredit kazdy den za internet - to je problem uzivatele (neumi si v telefonu deaktivovat mobilni data). Ja si je poprve zapomel deaktivovat take a jediny na koho jsem mohl nadavat je sam na sebe. U me maximalni spokojenost. Ceny dodrzuji. Signal je. Internet je levnej a reklamni smska - ani jedna. Takze lidi pokud mate spocitano kolik provolate u ostatnich a co vyuzivate tak se toho nebojte a nedejte na lidi co neumi ovladat ani svuj mobilni telefon a budou to svadet na poskytovatele a kvuli sve neznalosti zatezuji ostatni (operatory) a pak tu kritizuji jak je to na hovno. A nepiste jak tmobile maji ty stejne ceny za volani a sms. Akce maji ale ne dlouhodobe a pokazde s nejakou podminkou. Treba nabiti min.za 300 kc atd.. A ted vam ke vsemu u O2 budou po novem roce zdrazovat mobilni internet na 200 kc / mesic..

Prosím tě můžeš mi poradit jak se ta data deaktivují aby mi to nestrhávali, Mám nový tel. a ještě sem na to nepřišla, mám Samsung galaxy, díky za odpověď:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat