Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Když už jsme u té druhé třídy. Může mi prosím někdo nějak přibližně napsat, co nás čeká, co se učí? Hlavně v ČJ a matice. Někde jsem slyšela, že druhá třída už je víc opakovací?
@Salome123 píše: VíceČtení s porozuměním, tvrdé, měkké souhlásky, druhy hlásek, druhy vět, slovní druhy, sčítání a odčítání do sta, začátek násobilky, geometrie. Žádná třída není jenom opakovací, učiva je hodně v každém ročníku.
@Zeoli píše: Více
Protože tady vědí všichni všechno a líp jak odborníci 😂, to tě ještě překvapuje? Kam se hrabe nějaký psycholog, doktor, ucitel, právník či policajt. 😂 Prostě eMimino, je nad vše 😂
@Anonymní píše: Více
mně to teda také přijde divné, dcera je v první třídě a spolužáky jménem znala po 14 dnech, a po měsíci k nim dokázala přiřadit i příjmení,
a že na něm nic neshledali? moje sousedka má syna, který ji kouše, kouše i děti ve školce, má záchvaty hysterie a psycholožka napsala, že je to naprosto zdravý chlapeček
@stinga píše: Více
Kolem sebe mám jak děti tak dospělé, co mají se jmény problémy ![]()
@Anonymní píše: Více
tak pokud jsou to lidé s PAS, tak je to pochopitelné
@stinga píše: Více
Ne, jsou to normální dospělí a často i velmi úspěšní a inteligentní. ![]()
Vše by mělo zůstat při starém, zůstanou jako A, a co potřeba dokoupit do druhé třídy u nás budou psát paní učitelky poslední týden v srpnu pak v září. Já dokupuji jen desky na sešity, které jsou na totálku, výtvarnou výchovu, ze které nic nezbylo v kufříku. Obaly na sešity, tužky a pstelky