Postýlka B&B - návod?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
11.7.05 14:05

Postylka B&B navod?

Ahoj holky, pujcili jsme si na dovolenou postylku B&B. Neni u ni navod a nam to teda ale vubec nejde slozit. Tak nevime, jestli je tak pevna, ze se musi razantneji zakrocit nebo je v tom nejaky figl nebo je rozbita. Kamaradka rikala, ze jim nesla bez navodu rozlozit. No ale navod nedodala. Tak tu ted mame poloslozenou postylku. Nevite jak na to? Nebo kde bych nasla na netu navod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
11.7.05 14:58

Abych pravdu řekla, nám to dalo zabrat i s návodem :oops: Nejdřív se musí povolit dno zatáhnutím za poutko. Potom skládáš postranice. Zmáčkneš ten malej čudl u šipky a potom ještě musíš jakoby povolit (taky zmáčkneš) takovou plošku nad tím čudlíkem a když máš tyhle obě části zmáčknuté, tak zatlčíš na postranici dolů, musí povolit tak, aby se složila jako do véčka.
Tak a teď když to po sobě čtu, tak z toho stejně nemůžeš absolutně nic pochopit, ale snad aspoň trošku????? 8O
No zkoušej, ono to chce přijít na ten správnej grif…

Hodně štěstí…

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
11.7.05 15:07

Ahoj Aluso,
myslím, že návod není třeba, chce to jen získat grif. Manžel měl bolavé prsty, než se tahle postýlka trochu ochodila, mě samotné se povedly složit vždycky jen dvě strany 8O
Nejdříve se musí za poutko uprostřed vytáhnout nahoru dno. Na postýlce jsou na bočnicích takové šipky a v jejich místě je mrňavý čudlík-pojistka, který se musí zamáčknout, držet a pak s mírným nadzvednutím se postranice uprostřed „zlomí“. Ale pozor jsou tam dva klouby, musí se ohnout oba. Zlomíte všechny 4 postranice a pak se opět táhne za poutko nahoru, až se postýlka složí. Je to fakt náročný, takže to chce si s tím pohrát.
Hodně trpělivosti!
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
11.7.05 15:08

vidím, že než jsem to sesmolila, Jana mě předběhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
11.7.05 16:23

Taky vlastníme tuto postýlku a skládání je opravdu o nervy :evil: Ale fakt to chce grif, nejhorší je vymáknout jak správně na ty čudlíky pod šipkou.
Ale nakonec to jde! Tak hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.10.05 18:12

Milé dámy, výše uvedenou postýlku jsem koupil z druhé ruky samozřejmě bez návodu. Netrápí mne však jak postýlku složit do transportní polohy avšak již cca 2 hodiny se snažím bezvýsledně postýlku rozložit malýmu ke spaní. Pochopil jsem že na bočnici pod šipkou je ukryta páčka s pojistkou, ale jejich zuřivé mačkání nevede zatím k ničemu.

Kdyby jste mi nekterá poskytla nějaký postup jak to provést byl bych vděčný. :wink:

• Citovat
  • Upravit
178
7.10.05 19:07

ahoj nestastny otce ;)

rozkladani je jednodussi, nejdrive dno : postylku si pridrz a lehce seslapni tyce v miste zlomu, uslysis zvaknuti..doporucuju nejdrive delsi strany, pak kratsi…vrchni tyce lehce vymacknes nahoru, pojistky nemackej, zase nejdrive dlouhe tycky…pokud chces, pisni email a ja ti ofotim navod a poslu emailem, at ma drobecek kde spat ;)

m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.10.05 19:32

Ahoj, taky mame cestovni postylku ale jinou. Podle toho co tu ctu se sklada a rozklada stejnym zpusobem. Napisu jak i kdyz to bude temer pravy opak nez napsala Mismiska. Slozeni: uz je vyse popsane akorat by se meli slozit prvni ty male strany, samozrejme predtim vytahnout dno. Rozlozeni: nejdrive rozcvaknout kratke strany, pak dlouhe a nakonec stlacit dno. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.05 08:49

Děkuji za rady, skládání i rozkládání probíhá bez problémů. :P

• Citovat
  • Upravit
paviocko
8.6.11 11:31

díky!!!

Ahoj, díky za návod :-) Mám tuhle postýlku z druhý ruky a už 14 dnů o ní zakopáváme doma (manžel zuří), protože jsem jí složila a už nedokázala rozložit :-))) Takže díky díky díky už se mi to konečně podařilo!!!!

• Citovat
  • Upravit
14.2.14 10:44

Rozkladani cestovni postylky B&B

Hlavni trik je v tom, ze pri zajistovani postranic musi byt dno jeste zcela zvednute! Postranice se musi pro jejich zajisteni vyzdvihnout do vetsi vysky nez byste dokazali pokud je dno stlacene dolu. Pri rozkladani se nemusi nic mackat jen cekat dokud neuslsite cvaknuti, pak je postranice zajistena. Nejdrive je treba rozkladat ty kratsi strany, pak ty dlouhe. Pri rozkladani postupovat stejne, jen pri zatazeni za postranice v horni poloze stlacit zapadku pro odjisteni zamku a pak dolu. Shrnuti: Pri rozkladani i skladani postranic mit vzdy DNO ZVEDNUTE!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí