Jaká postýlka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kecač
15.8.10 17:16

naše postýlka

Ahojky,my jsme si pro Tomáše taky raději vybírali pořádnou a pevnou,je z masivního dřeva a má stahovací bok,který ještě dolů nedáváme..ale myslím že je dobré si připlatit a koupit pořádnou postel už kůli bezpečnosti.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5173
15.8.10 17:23

ahoj tak já mám postýlku ještě po mně a mých bratrech- má 3 polohy roštu,stahovací bočnici,na jedný straně kolečka,kupovala jsem jen novou matraci…a oak mám jednu ještě po strejdovi a ta je jen najednu polohu úplně obyč a tu budu použžívat v obýváku jako ohrádku-ani jedna není rozvrzaná a jsou jako nový-tchán je obrousil a natřel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Líza14
29.5.11 14:03

Postýlka+Ohrádka Waldin 3v1

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s výše zmíněnou postýlkou. Moc se mi líbí a příde mi praktická. Prosím o váš názor. :-D
Odkaz tady: http://www.na-dlani.cz/detail.php?…

• Citovat
  • Upravit
1209
29.5.11 19:56

Což o to, postýlka vypadá hezky, ale trochu by mě vadilo, že musím koupit speciální matraci, speciální prostěradlo, chránič matrace atd. A ani mě nenapadá, jakou by z toho oválného tvaru měly být výhody pro dítě nebo pro mě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Líza14
30.5.11 14:40

Ona se k tomu matrace prodává jakože v setu. Ale s tim povlečením a chráničem to máš asi pravdu. A taky mě ještě napadlo že matrace by byla asi molitanová což já nechci takže asi pořídíme normální :-D ale děkuji za názor

• Citovat
  • Upravit
60
30.5.11 23:22

Zkuste se podívat na dormeo, mají tam sekci pro děti s matracemi i polštáři. Aktuálně je na ně navíc 10% sleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí