Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Uvažuji o koupi cestovní postýlky, chci ji využívat hlavně jako druhou v domácnosti - přes den v obýváku, ale i na cesty k babičkám. Malému bude za chvíli půl roku a do té současné, kterou používám přes den, se mi už nevejde (50×100), nemůže v ní udělat své oblíbené letadlo a taky se nemůže otočit.
Zaujala mi na netu postýlka od firmy Zekiwa http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…
má všechno co bych si přála - kolečka, černou síť, výlez ze strany, kapsu i závěsné lůžko a za přijatelnou cenu 2600,–. Značku Zekiwa jsem si bohužel do paměti zapsala z pořadu Občanské judo, jak tam maminka reklamovala potah na kočárek, z kterého mělo mimčo alergii.
U nás jsem jí nikde v kamenném krámu neviděla a nechci kupovat zajíce v pytli. Máte s ní někdo zkušenosti? A nebo mi doporučte jinou, která vám vyhovuje.
Evitko, nevim jestli to je jeste aktualni. my tu postylku mame. Jsem s ni celkem spokojena aspon v porovnani s kamaradkama, ktere maji jine znacky. pouzivame ji denne na spani odpoledne a potom i jako ohradku, a celkem casto ji i skladame a cestujeme. problem jsme zatim nemeli zadny a mame ji 1,5 roku. Snad jenom ta manipulace neni uplne bez problemu (slozeni a rozlozeni) ale to je jak jsem videla problem vsech cest. postylek. Ahoj Jana
My ji máme taky - jako hlavní postýlku a zatím jsem nepřišla na nic, co by mi na ní vadilo. Všechno funguje, jak má, skládání je v pohodě. ![]()
Tak sa pridavam, mame ju a podla mna je uplne super, je to jedna z mala veci co sme fakt vyuzili a co funguje ako ma
a ma aj ten vrchny diel pre male mimi, ale to sme uz nevyuzili kupovali sme ju ked uz syn sedel. no a dost dlho v nej aj normalne spaval, inak sa nedalo strasne sa trieskal o sprucle a to aj napriek mantinelom ![]()
Je aj vcelku lahka a muz si manipulaciu s nou velmi chvali!
Dík holky za odpovědi!
Tak nakonec jsem ji asi před měsícem opravdu koupila a jsem moc spokojená
Skládání je v pohodě, malému se v ní moc líbí. Spával v ní pár dní doma v noci, ale začalo ho bavit z dlouhé chvíle škrábat si do boční síťky a u toho zvuku se fakt nedá spát, takže teď jí mám v obýváku jako ohrádku, což jsem původně chtěla. Postýlka už s námi už i dvakrát cestovala a fakt si ji nemůžu vynachválit. Takže dalším případným zájemcům můžu jen a jen doporučit.
Evitka a Honzík, dnes 7.měsíců!