Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
ahoj tak já mám postýlku ještě po mně a mých bratrech- má 3 polohy roštu,stahovací bočnici,na jedný straně kolečka,kupovala jsem jen novou matraci…a oak mám jednu ještě po strejdovi a ta je jen najednu polohu úplně obyč a tu budu použžívat v obýváku jako ohrádku-ani jedna není rozvrzaná a jsou jako nový-tchán je obrousil a natřel ![]()
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s výše zmíněnou postýlkou. Moc se mi líbí a příde mi praktická. Prosím o váš názor. ![]()
Odkaz tady: http://www.na-dlani.cz/detail.php?…
Což o to, postýlka vypadá hezky, ale trochu by mě vadilo, že musím koupit speciální matraci, speciální prostěradlo, chránič matrace atd. A ani mě nenapadá, jakou by z toho oválného tvaru měly být výhody pro dítě nebo pro mě ![]()
Ona se k tomu matrace prodává jakože v setu. Ale s tim povlečením a chráničem to máš asi pravdu. A taky mě ještě napadlo že matrace by byla asi molitanová což já nechci takže asi pořídíme normální
ale děkuji za názor
Zkuste se podívat na dormeo, mají tam sekci pro děti s matracemi i polštáři. Aktuálně je na ně navíc 10% sleva.
Ahojky,my jsme si pro Tomáše taky raději vybírali pořádnou a pevnou,je z masivního dřeva a má stahovací bok,který ještě dolů nedáváme..ale myslím že je dobré si připlatit a koupit pořádnou postel už kůli bezpečnosti..