Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
jeli jsme si dnes pro postýlku od Scarlett Míša a nabídli nám postýlku Pawelek, která mi přijde skoro stejná, jen je o 500 Kč levnější.
Nemáte ji některá? Je kvalitní a stabilní?
Díky!
ahoj Irucha, tak nejenom stejný kočárek, ale že by i postýlku? Koupili jsme ji v pondělí, byli jsme se na ni dívat, v realu vypadá stabilně, manžel vybral, odzkoušel a koupil, takže bych do ní šla.....
Jé, ahooooj, tak to je sranda:) Tak to ti to napíšu sem, že to vypadá na klučíka! Není to ještě jistý, ale doktor tam asi viděl pindíka
.
My už ji v podstatě objednali a v sobotu pro ni jedem, je moc hezká. Nechcete náhodou jméno pro kluka Adam???
Nebo vlastně toho Matyáše? Jestlis to byla ty, tak jmenuje se tak kamarádky manžel a má to i normálně v dokladech.
Nazdáár,
jo byly jsme to my. Matyáš - asi před hodinou mi to holky hrozně vymlouvali, že ne…co až bude dospělej… no, mají smůlu..Jinak blahopřeji, už jsi byla na velkým UTZ? Jestli jo, kde? Já jsem zvědavá… prý to vypadá na kluka…vypadám jak princezna, dneska říkala kolegyně, takže na tu Kristýnku asi budeme muset ještě počkat…;0) Jinak kolik ti vlastně je? A jaký byl sraz?
Já se ti ozvu do mailíku, jo? Teď už musím letět! Pa!
Náhodou je Matyáš moc hezký jak na dítě tak na dospělýho!
Já jsem si postýlku Pawelek taky koupila, hodně jsme jí v obchodě s manžou studovali a zdála se nám dobrá-byla tam postavená. Doma jsme jí ale ještě neskládali, to až po Vánocích, termín mám až na konci února. Tak doufejme, že bude dobrá i v praxi.
Ahojky, my tuto postýlku máme už rok a i když v ní náš čertík denně řádí, je pořád pevná a nerozvrzaná a to ji nešetří
. Taky jsem ocenila 3 polohy roštu. První poloha do doby než si začal sedat, druhá než si začal stoupat a teď má nejnižší a myslím, že ji jen tak brzo nepřeleze (teda doufám
), no a potom využijeme vyndávacích tyček, které jdou vyndat celkem těžce, takže si je sám nevyndá. Pokud si ji vyberete tak ať vám dobře slouží, Tery.
ahoj, tak to je super, my taky budeme stavět až později, jsem ráda, že je pevná, vypadala tak a byla za velmi dobrou cenu.
M+O
Holky, díky za odpovědi! Stavět ji taky budem až za dlooooouuuuho, už teď se těším!