Postýlka přiražená k posteli - jak s lezcem?

13764
30.9.15 11:57

@kerrankin pokud spí, tak bych se nebála nebo jsem tam dávala srolovanou peřinu jako zábranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
30.9.15 11:59

Peřiny, molitan na zem kolem postele. Když spadne, tak do měkkého.

• Citovat
  • Upravit
9754
30.9.15 12:00

Poridila jsem videochuvicku a videla jsem porad co dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
30.9.15 12:02

Taky mam podobnou postel a trvalo mooooc dlouho nez jsem neco sehnala, vetsinou se nemuzou strany odstranit aby se postel nerozpadla. Zatim ji mam v celku a uvidim jestli budu sundavat bocni stranu nebo ne. Ja si ale nemyslim, ze dite bude lezt v pul roce. Dcera spala s nami a pak bylo tezke ji davat do postele takze ma ted absolutni svobodu.

ja si myslim, ze pokud se prekuli tak jedine na me, ne nikam jinam a to me vzbudi, pokud bude lezt vsude, dam tu stranu nahoru, desku dolu at nikam nemuze utect a bude to. navic ja nechci aby me dite bylo v postylce cely den, nekdo je tam dava hrat, to ja nechci bude se nekde batolit po podlaze takze tu postylku chci pouzivat jedine v noci. Ve dne muze spat nekde jinde, nechci mit zadne monitory, jsou moc hlucne.

Sprusle jsou nepohodlne, ach jo, ale treba se nebude tolik budit??

Dcera spi jen na matraci, takze to je super, vyleze kdy chce, nema kam prepadnout a taky jsem si rikala ze je to divne, ale v posteli mi rvala. Ted uvidim se synem, prave jsem mela tenhle napad s posteli u moji postele a teprve uvidim jak to vse dopadne. Taky se mi nechce lezt 20× v noci a vstavat a jine a nechtela jsem kupovat ty postylky co jsou opravdu jen na to prirazeni k posteli, ale pouze na pul roku, to je ztrata penez. Taky se s tim budu prat.

Zatim ji mam vcelku a uvidim jestli budu prisunovat k posteli nebo ne. radeji bych ji nechala v celku, aby byl syn samostatny a zvykly na normalni postel(dcera se porad toci a leze vsude ve spanku, ale davat ji v 15 mesicich do postylky, kde by si pripadala jako ve vezeni je blbost a normalni postel, to je jeste par mesicu brzo- s ni to neresim se synem zkusim normalne klasiku)

Neporadim, sama budu resit stejny problem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.9.15 12:37

@kerrankin musela jsem dát šprušle, jinak bych lovila dítě v jednom kuse na zemi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
30.9.15 13:07

@kerrankin naucit slezat. Sice syn jeste neumel ani skoro stat, ale vedel, ze napred musi dat nozicky. To ale delal jen pri dennim spanku. Vecer jsem davala perinu a pak i snizila rost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.9.15 13:11
@kerrankin píše:
@valkil V noci bych se tak nebála. Mně jde spíš o večer - mezi tím co ho dám do postýlky a než jdu spát já, to je tam sám… :think:

Ja dam na nasi postel periny tak, aby se pres ne nedostala. Max se stoci ve spanku na moji pulku a kdyz se nahodou probere ze spani a klekne si, zapne se mi chuva a jdu tam. Zatim teda jen leze, takze periny staci, az bude chodit, tak to snad nebude takova katastrofa, mame hodne nizkou postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.9.15 13:19

Než jsem šla spát já, tak jsem před něj srolovala naše peřiny. ale nestalo se mi to, mě vždycky když se probudil tak nikam nelez (ve tmě) a rovnou řval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
30.9.15 22:21

Řešila jsem podobný problém a vyřešila to tak, že když malá usne a než jdu spát já, tak bočnici přivážu, zapasuju bočnici mezi mojí postel a její postýlku a nahoře z každé strany přivážu. Snad jsem to napsala srozumitelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí