Posunutá menstruace, negat.test

31
13.3.15 12:38

Posunutá menstruace, negat.test

Ahoj holky. Píšu sem poprvé, tak snad mě neukamenujete. Chtěla bych se zeptat na můj problém. Brala jsem nekolik let HA ale ted jsem již 4 měsíce,,čistá„. Mám menzes celkem pravidelný, po vysazení HA jsem to za ty 4 měsíce dostávala 24.25.a 25. den… měla sem to teď dostat 7. nebo 8.3., 7.mýho mi večer bylo divně od žaludku, 8.se mi motala hlava a měla jsem slaboulinkatý hnědý výtok(1 kapka, od té doby nic.. již od toho 7.mého pozoruji že chodím hodně často čůrat, nikdy mě to v noci nebudilo a teď každej den v 5ráno už musím. Tejden jsem jako balon, a sem rozežraná. A bolí mě dost záda. od 9.3. me lehounce bolelo břicho, 10.tého a 11.tého dost,,vlezle“ a celý den-ale jinak než jako při menzes… tlaky a rozpínání. A menzes NIKDE! tak jsem si dělala dnes ráno test a negativní. Před chvílí mě začlo bolet břicho už jakoby na menstruaci(to poznám) a teď už silně a krvácím… Myslíte že to bylo jenom posunutí menzes, který se mi teda nikdy nestalo? Aby přišla menstruace i s klasickými bolestmi i při těhu není možné, že? Děkuji moc, jsem ze sebe zmatená… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
13.3.15 12:44
@kajwi píše:
Ahoj holky. Píšu sem poprvé, tak snad mě neukamenujete. Chtěla bych se zeptat na můj problém. Brala jsem nekolik let HA ale ted jsem již 4 měsíce,,čistá„. Mám menzes celkem pravidelný, po vysazení HA jsem to za ty 4 měsíce dostávala 24.25.a 25. den… měla sem to teď dostat 7. nebo 8.3., 7.mýho mi večer bylo divně od žaludku, 8.se mi motala hlava a měla jsem slaboulinkatý hnědý výtok(1 kapka, od té doby nic.. již od toho 7.mého pozoruji že chodím hodně často čůrat, nikdy mě to v noci nebudilo a teď každej den v 5ráno už musím. Tejden jsem jako balon, a sem rozežraná. A bolí mě dost záda. od 9.3. me lehounce bolelo břicho, 10.tého a 11.tého dost,,vlezle“ a celý den-ale jinak než jako při menzes… tlaky a rozpínání. A menzes NIKDE! tak jsem si dělala dnes ráno test a negativní. Před chvílí mě začlo bolet břicho už jakoby na menstruaci(to poznám) a teď už silně a krvácím… Myslíte že to bylo jenom posunutí menzes, který se mi teda nikdy nestalo? Aby přišla menstruace i s klasickými bolestmi i při těhu není možné, že? Děkuji moc, jsem ze sebe zmatená… :?

negativní test a menstruace moc důvodů ke zmatku nedávají, těhotná nebudeš ;) Že cyklus není jak hodinky a občas se zkrátí/prodlouží je úplně normální u každé ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
13.3.15 12:45

@kajwi hele mas negativni test a krvacis. Ja bych to tim uzavrela, ze spozdeni. Mohlo se tam neco zkusit uchytit, neklaplo to, klapne to priste. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
13.3.15 12:46

Mozne je ledacos, ale menstruace v kombinaci s negativnim testem opravdu o tehotenstvi nevypovida. Jsi bez HA jen 4 mesice, tezko rict…mne treba po vysazeni par cyklu blblo totalne…a prave to nebyly hned ty prvni, ale az nekdy po pul roce. Taky to mohl byt anovulacni cyklus, ja je mela delsi a taky docela divoke…u jednoho mi dokonce vylezl duch na testu a pritom podle teploty ovulace nikde…proste blaznive hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.3.15 12:59

Díky, holky.. Potřebovala sem slyšet ujištění abych tu zbytečně nevymejšlela kdo ví jaké scény :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.3.15 15:35

Já myslím že se ti jen posunula MS. Samovolný potrat takhle na začátku jsem zažila 2× a vždycky jsem měla alespoň slabou čárku na testu, i když to bylo už jen zbytkové hcg. Jednou teda byla až po proběhnuté MS. Buď v klidu a zbytečně se nestresuj, další cyklus to třeba vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí