Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bacha, za chvili ti tu budou psat matky rypalky o kristalove kouli ![]()
@Halibar S tím počítám
, ale mám vážně strach. Třeba má někdo podobnou zkušenost a ozve se.
Ne, to nejsou matky rýpalky. To je zdravý selský rozum.
Může to být všechno a nemusí to být nic…a rozebírat tady v diskusi co by to mohlo být a proč a je prostě ztráta času.
Přes monitory to vyřešit fakt nepůjde.
Může to být od mimoděložního těhotenství, po těhotenství až po hormonální poruchu nebo jen přecitlivělost a sugesci
tak si vyber
@Nina Filipi to byla ale veeeelmi zbytecna a nelogicka poznamka
![]()
@Attila8 píše:áá nebo
Tak já tohle mívám pravidelně a jedná se vždy o cystu…
Určitě nejste těhu? já měla to samé. Šílené bolesti v podbřišku na pravé straně a bolavá prsa.. Těhu testy nic ani dr nic na utz neviděl..o 3 týdny později těhotenský test pozitivní i u dr malinká fazolka
![]()
Já to taky mám po vysazení HA a těhotná 100% nejsem. Nejdříve mi bylo zjištěno, že mám zvětšený vaječník, někdy se to prý po vysazení objeví, ale cysty nemám. Potom jsem hodně cítila nepříjemný divný tlak, než jsem dostala ms, asi šlo i o vysokou sliznici
Prsa, nebo spíš bradavky, mívám dost citlivé, až bolestivé. Nedávno mě zase pár dní bolel podbřišek a prsa, ale to se asi jednalo o ovulaci. Však běž na ultrazvuk a uvidíš ![]()
Já to měla taky. Doktor se na mě podíval, pro jistotu mi vzal krev a pak pichnul agolutin na vyvolání menses. Opožděnou menses můžeš mít i tak. Je to známka, že v těle není něco v pořádku. Může to být i jen malá hormonální změna. Jinak to, co popisuješ mám nyní každý měsíc před menses. Nakonec prvnídden odležím a pak mám zase klid. Může to být opravdu cokoliv.
@Attila8 A kde kupuješ kontryhelový čaj? Nebo kde se dá sehnat? Myslíš, že ten „srovnaný“ cyklus máš z něj? Taky mám po vysazení HA cykly takové divné ![]()
@Attila8 Aha, děkuju
Mám koupený ženský čaj od Grešíka a chutná mi. Pila jsem ho něco přes týden, dokud se nedostavila ms. Potom se mi nechtělo
Ale jestli dobře chápu, tak to nevadí, spíš je to dobře? Nebo bych si měla koupit ještě čaje s jiným složením a střídavě je pít pořád?
@Attila8 No ale v těch ženských čajích ve složení je taky kontryhel, ne? ![]()
Dobrý den,
Doktor mě objednal na pátek na velký ultrazvuk, nic víc mi neřekl. Bojím se, co to může být.
s přítelem se snažíme o druhé dítě, HA jsem vysadila v listopadu. Tento měsíc jsem měla 5 dní zpožděnou MS, která trvala jen 2 dny, těhotenské testy jsou negativní, ale strašně mě bolí prsa a pobolívá mě podbřišek. O co se může jednat?
Děkuji