Jsem či nejsem těhotná

Anonymní
11.3.15 21:02

jsem či nejsem těhotná

Dnes jsem 31.den cyklu a udelala jsem si v noci teh.test a rano jsem tam nasla slaboulinkeho ducha-je to ten uprostred test (dr.max)dopolede jsem zkusila jiny a odpoledne take dr.max a uz se nic neukazalo. menzes mivam dost presno, tak nechapu ten 3-4denni nicnedostaveni.jo a zjistila jsem, ze u prvniho tehotenstvi jsem nasla slaboulinkeho ducha az 37.den.co myslite muzu byt tehotna?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
11.3.15 21:04

Já teda myslím že asi jo :think:..no testni ráno, zatím to vypadá že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
11.3.15 21:08

Nejsi tehotna.
Ta carka je tam jakoby vyryta. Duch vypada jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
11.3.15 21:11

A chceš být nebo ne? Podle té prostřední bych řekla, že jo.ale nenechala jsi test v tom plastovém obalu přes noc?
/a nejsi anonym na fotkách.. tak si to oprav.. /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451

Jestli sem to pochopila dobře, tak ten test, co sis dělala v noci (proč? 8o ) byl pozitivní až po několika hodinách? V návodu je snad napsaný do kdy se musí ukázat druhá čárka, aby se dal považovat za pozitivní a je to otázka minut, ne hodin :nevim: A ostatní byly negativní :nevim: takže těhotná být můžeš, ale nemusíš. Každopádně test bych považovala za negativní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088

A chceš být nebo ne? Podle té prostřední bych řekla, že jo.ale nenechala jsi test v tom plastovém obalu přes noc?
/a nejsi anonym na fotkách.. tak si to oprav.. /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
11.3.15 21:26

@Nikola92 řekla bych, že na 50% jsi těhotná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
11.3.15 22:25

Žádný obrázek nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.15 14:54

Ahoj mam takovy blby dotaz ale: normalne mivam cykly 32 dni MS prisla uz 26DC trvala 3 dny a potom 2 dny spineni (byla jina nez normalni MS kterou mivam) na tehu testu nic nebylo ale vcera jsem si delala test ale mela jsem doma je 25 a zda se mi tam miniduch ale zarazila mne ta MS takhle brzy. Vim, ze nejlepsi je pockat to taky udelam jen chci vedet zda jste nekdo mel podobnou situaci a tehu se potvrdilo.

• Citovat
  • Upravit
7
12.3.15 15:14

Ahoj holky vemete me mezi sebe? Jsem 13 den po ivf na testiku slaba carka ale odpoledne jsem zacla spinit. Myslite ze je to v haji? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.3.15 15:18
@andilkova píše:
Ahoj holky vemete me mezi sebe? Jsem 13 den po ivf na testiku slaba carka ale odpoledne jsem zacla spinit. Myslite ze je to v haji? Dekuji

Já měla stejný průběh a bylo to bohužel v háji, embryo se sice chytlo, ale po pár dnech to vzdalo, tak hned přišlo špinění a pak ms (ms mi zdržoval utrogestan).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.3.15 15:22

:( aach jo.No uvidime zitra ale moc toku uz nedavam. I kdyz nekde zas pisou ze spineni jd normalni tak ja uz nevim:-( jinak dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.3.15 15:35

Jj, taky jsem tu četla, že to nějaký holky tak měly a dopadlo to dobře. U mě bohužel, ale třeba budeš mít štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.3.15 15:38

Děkuji moc. A jakpak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.3.15 16:34

Teď nijak, čekám na KET.