Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@andilkova ahoj ja jsem mela pozitivni test 7den po transferu a 13den po transferu jsem taky trosku zaspinila tak jsem radsi jela do caru na kontrolu a vsechno bylo ok
drzim palce ![]()
Dekuji moc no uvidime zitra:-(Jinak si od toho na chvilku odpocinem.Je to krozny na tu pitomou psychyku jinak mame jeste 2 mrazacky tak uvidime.
Kez bych vam nejak mohla pomoci.ja zas resim opacny problem. pokud jsem 100% tehotna tak to vyslo hned na prvni pokus. vysadila jsem asi po roce a pul antik. mela jsem menstruaci a ted uz 32.den cekam a menzes meska.coz je u me fakt divne.tak uvidim v pondeli.ted mam plno jinych povinnosti, tak to utece. a v po kdyztak zavolam dr co a jak. pokud to tedy vyslo jsem az trosku v soku, jak rychle to bylo. u prvniho ditete to byly alespon 3mesice.
Ahoj, chtěla jsem se poradit. Dne 26.2. jsem si vzala prášek HA ale asi za 3 hodiny potom jsem měla průjem. Další prášek jsem si ale zapomněla vzít. 27.2.jsem měla s přítelem sex a chránili jsme se kondomem. Poté 11.3.jsme měli opět sex a uvízl ve mně kondom, který jsem si vytáhla. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli bych mohla být těhotná a jak dlouho trvá než antikoncepce opět začne opět účinkovat (někde jsem četla, že 7 dní).
Dobry den, mam prosbicku…15.3. Nam to s pritelem ulitlo a ovu byla 19.3.,od te doby me picha v brise, spodek tlaci, kruci furt v brise a obcas me tam i chvilkama pali…mi je nevolno…mohu byt tehu? neni na test brzo? dekuji
Dobrý vecer
pritelkyne u me byla a po sexu bez ochrany ji zacalo bolet na leve strane podbrisku. Ted to budou 2 tydny a bolesti trosku ustaly a zacala mit kazdy den teplotu ma vetsi chut k jidlu boli ji hlava ma nevolnosti a mota se ji hlava je hodne unavena a casto se ji meni nalada. V podbrisku ma porad mirne krece a vickrat moci. myslite ze je tehotna? Pritelkyni je 17 a nikdy pred tim pri menstruaci nic s toho nemela. Dekuju za radu