Posunutí MS

529
5.9.06 16:25

Posunutí MS

Jedeme koncem měsíce k moři a já hlava děravá jsem si zapoměla jít pro antiko na oddálení ,,návštěvy z Ruska,, :roll:
Nevíte někdo,jestli existuje ňáká injekce na posunutí?Abych na gyndu nelezla zbytečně… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1512
5.9.06 16:28

existuju tabletky, napr. ja som mala norethisteron ked som sla na nejaku op

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.9.06 22:50

Ahoj,
v pátek odjíždíme na dovču a potřebuji taky oddálit MS. Dr.mě předepsal Norethisteron. Užívají se 2 tablety denně (pokud možno ve stejném čase) 3 dny před očekávaným termínem MS a po celou dobu potřebného oddálení a zhruba do 3 dnů po vysazení by se měla MS dostavit. Může ale prý dojít ke špinění nebo velmi slabému krvácení, potom je dobré přidat další tabletu.
Toť mé čerstvé informace získané přímo od Dr. Tery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.9.06 10:30

Díky,díky,tak to si hned teda dojdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.11.16 15:00
@KaVi píše:
Jedeme koncem měsíce k moři a já hlava děravá jsem si zapoměla jít pro antiko na oddálení ,,návštěvy z Ruska,, :roll:
Nevíte někdo,jestli existuje ňáká injekce na posunutí?Abych na gyndu nelezla zbytečně… :?

ahoj existuje, citrony s limety :mrgreen: a nepotrebujes zadne tablety :mrgreen: taky ted potrebuju posunout kuli dovci tak ted budu muset pit stavu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
11.11.16 15:16
@KaVi píše:
Díky,díky,tak to si hned teda dojdu :lol:

jee ja si az ted lip precetla datum :mrgreen: sem cetla 2016 a ono je to 2006 :mrgreen: tak to uz mas asi davno po dovci :mrgreen: no ale tak radu sem ti poskytla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
11.11.16 16:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat