Posunutí tělíska Jaydess

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
17.7.25 20:18

Posunutí tělíska jaydess

Dobrý den potřebovala bych poradit jestli se to někomu stalo nebo má s tím někdo nějaké zkušenosti dneska jsem měla kontrolu po třech měsících od zavedení tělíska Jaydess. Doktorka mi řekla že se tělísko posunulo a poslala mě abych si zavolala tady poblíž na nějakou specializovanou kliniku aby mi ho posunuli. Chtěla bych vědět jestli s tím má někdo zkušenosti protože jsem s tělískem spokojená ale bojím se že to posunutí bude bolestivé nebo že se zase posune nazpátek a že mi ho budou muset vyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
17.7.25 22:29
@k567 píše: Více

Posunutí, teliska muze snizovat jeho antikoncepční účinnost, zvyšovat riziko nechtěného těhotenství. Na tu upravu polohy teliska doporucuju jit. Da se to udelat kratkym zakrokem, ambulantni hysteroskopii, bez narkozy. Dela se to pomerne casto a muze to zabranit i samovolnemu vypadnuti teliska, pokud je ted nizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
18.7.25 09:26
@k567 píše: Více

Ahoj,

mám tělísko skoro rok a s tímto zkušenost tedy nemám. Ale určitě bych si tam zavolala a objednala se na napravení. Myslím si, že už to nebude tak bolet jako zavedení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.26 19:52

Farmakologický potrat a pozitivní těhotenský test

Ahoj, potřebuju poradit nebo jestli s tím má někdo nějakou zkušenost.
Jsem dva měsíce po farmakologickém přerušení těhotenství a první menstruace přišla za 6 týdnů teďka čekám druhou, ale ta ještě nepřišla už mám 6 dní zpoždění a tak jsem si udělala těhotenský test a ta čárka je tam úplně slaboučká jen takový stín (duch), ale v březnu jsem byla na gynekologii tam mě vyšetřovali a říkaly ze je všechno v pořádku a na krevní test mám přijít až v červenci a tak mě trošku děsí ten test. Vždy když jsem měla pohlavní styk partner měl kondom. A tak nevím jak dál jestli to může být ten doznívající hormon hCG nebo bych byla zase těhotná a nebo to je jen zpoždění kvůli tomu potratu, ale dosti se bojím. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
654
4.4.26 19:41
@Anonymní píše: Více

Může to bejt zbytkové HCG šla bych na krev jako samoplatce jinak Ms teď může bejt rozházena po ukončení těhotenství klidně může přijít úplně jinak než před tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí