Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky mam Jane Slalom Pro 2006(nevim jestli ty i ten „Pro“) ,zatim hlubokou korbu,na sportak se brzy chystame,mame vse koupene najednou,tak se tesim ze se mi stane to same
.Jinak rucni brzda funguje(pouzivame ho od ledna),pac ja ji ani moc nepouzivam
.Ale pada mi stale klasicka brzda,co se sklapi nohou!!!!Kdyz jedu tak klachtame!! ![]()
Ahoj,
tak já vlastnila Jané Slalom Pro 2006 a také se mi prodřel potah v zádové části,přesně na tom místě,kde byly hrany té zádové desky. Neměla jsem kočárek od ofiko dovozce a měla jsem docela velké problémy s reklamací. Nakonec vše dobře dopadlo a já dostala nový potah i s boudičkou. K brzdám se ani nevyjadřuji, větší šunty jsem snad nikdy neviděla. Ruční jsme měli vyřazenou z provozu skoro pořád. Drhla,pískala,no hrůza. Ta nožní zase neustále padala a drhla o ty ozubená kolečka. Známý, který dělá v cykloobchodu říkal,že horší brzdy neviděl,že jsou jak na kočárek pro panenky. Když mi nožní brzdu opravili / vyměnili nýty za nové/ tak jsem ji zase nemohla nohou ušlápnout a zabrzdit. No na palici. Nakonec jsem Slalom prodala.
Vlastním ještě golfáče Jané Carrera PRO 2006 a u těch se mi začal loupat potah právě v místě nožiček,kde je nápis PRO. Chystám se je reklamovat a pak nejspíš prodat.
Jsem zklamaná četnými vadami u Jané, za tu cenu bych si představovala něco spolehlivějšího.
Teď jezdím s Bugaboo a zatím v poho,tak snad to vydrží.
Ivule
Ahojky,
já tedy Jané nemám,ale má kamarádka ano.Kočárek se jí vyšisolval a prý by si tento kočárek za ty peníze nekoupila ![]()
Ahoj přidávám se k nespokojeným majitelkám kočárku Jané.Mám Nomada a taky nám padá brzda.Chystám se ho poslat do Prahy(Handy Praha)na opravu,ale nevím jestli mě to poštovné nevyjde víc jak cykloservis tady u nás?
No za ty prachy bych už do toho nešla. ![]()
Tak brzda je klasickej Janackej problem .-) Mám asi tři měsíce Nomada a taky - pravidelně padá brzda a drhnu .-) protrhnutej potah zatím nemáme - ale začíná se trhat kus toho černého pogumovaného pod nožičkama., tam - kde je to cvočkem přicvaklé…
Holky - jak to jako uděláte, když pošlete kočár na reklamaci? koupíte jinej? Nebo nejezdíte? Momentálně máme jen NOmada…tak nevím, když bych reklamovala - mám ho přes babymaniu… tak to bude podle mě na dlouho - máte s tím některá zkušenost?
dík.
Jo a pokud budete mít k tomu tip na golfky, tak sem s ním .-)
No,my jsme před reklamací kupovali golfáče na dovču,takže jsem to pak nemusela řešit.
Myslím,že Handy nějaký kočárek půjčuje. Známá tam má teď v reklamaci golfáče právě s tím potahem u nožiček,také se jí loupal a psala,že má od nich půjčený kočár.
Jinak ty brzdy je opravdu jejich hodně veliký problém. Vždy,když potkám Jané,tak většinou brzda rachtá.
Ivule
Dobrý den, milé maminky taky mám Jané slalom a po třech týdnech se mi na zádové opěrce prodřel potah, vyměnili mi jej za nový protože to byl nový kočárek a doporučili mi, abych zádovou opěrku nepolohovala až dolů, aby se nedotýkala konstrukce, no a teď mám slalom půl roku, přední brzda mi asi 4 měsíce nebrzdí vždy ji dám spravit do cykloservisu známému, chvíli brzdí a pak je to stejné, v oblasti nožiček se to taky odírá( mám kolekci 2006) no, abych popravdě řekla jsem docela naštvaná kočárek za tolik peněz by měl asi něco vyržet??
Pokud to některá z Vás reklamuje napište prosím jak jste dopadly, děkuji Jarka