Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, můj manžel se potil stylem že odbarvoval prostěradla… Po roce žití u nás to přešlo, takže zkušenost mám, ale radu ne
Leda změna stravy, životního stylu ![]()
No, tak mě napadlo, neslintá on v noci? Já s tímhle mám problém. V noci mi někdy vytíkají z pusy sliny a pak to může tak nakysle smrďet
. Nic jinýho mě nenapadá, když je to kolem toho krku…
Hanule píše:
Ahoj, můj manžel se potil stylem že odbarvoval prostěradla… Po roce žití u nás to přešlo, takže zkušenost mám, ale radu neLeda změna stravy, životního stylu
Anonymní píše:
No, tak mě napadlo, neslintá on v noci? Já s tímhle mám problém. V noci mi někdy vytíkají z pusy sliny a pak to může tak nakysle smrďet. Nic jinýho mě nenapadá, když je to kolem toho krku…
Taky bych se přimlouval za změnu složení jídla, jestli do toho můžu vstoupit… Víc vlákniny (syrová a polosyrová zelenina), víc škrobových jídel (vařené brambory), míň sladkého (cukry jsou i v některém pečivu, kde by je člověk nečekal).
Anonymní píše:
nejist maso, aspon ne na noc
Tak v salámech je maso, živočišné tuky a kupodivu i mouka - přesně z tohohle je ten „kyselý pot“.
Jura007 píše:
Taky bych se přimlouval za změnu složení jídla, jestli do toho můžu vstoupit… Víc vlákniny (syrová a polosyrová zelenina), víc škrobových jídel (vařené brambory), míň sladkého (cukry jsou i v některém pečivu, kde by je člověk nečekal).
Jura007 píše:
Tak v salámech je maso, živočišné tuky a kupodivu i mouka - přesně z tohohle je ten „kyselý pot“.
Je každý den nové tričko na spaní? Ono když se jednou propotí, tak druhý den už tam starý pot zasmrádá, ale nemusí to být cítit, když si „vystydlé“ tričko očucháš… Takže očuchané je OK, vezmeš si ho, v noci se zahřeje, zaktivuje se a starý pot tam zasmrádá dál.. ráno je to pak to zatuchlé… Někdo může mít pyžamo týden, někdo každou noc nové… Tak jen jestli jste zkoušeli i toto.. zřejmě se hodně potí u krku a do rána to „začne zavánět“…
Ahoj, me prijde, ze manzel tohle ma taky nekdy, ale jen kdyz ma to tricko dyl. On se nejak zvlast nepoti, ale jak spi v tricku dyl nez 5 dni, tak mi prijde, ze to hrozne zasmradne a hned ho zenu si ho prevlect ![]()
A to treba kdyz se v noci zpoti, tak se jde sam prevlect, taky mu to vadi, ale kdyz se jako „nezpoti“ a je to proste jen „vynosene“ pyzamove tricko, tak to mu nevadi ![]()
Me to vadi o to vic, jak jsem ted tehotna, tak citim uplne vsechno asi tak 1000× vic ![]()
Taky me prijde, jak chlapi starnou, tak ten pot smrdi jinak, i oni smrdi jinak ![]()
Takze bud casto prevlekat (fakt to ma hned prvni den??) a nebo spat bez tricka
nebo v tilku… a nebo zkusit to jidlo… uvidis.
Děckám po pár dnech smrdí u krčku pytle na spaní, takže pořád pereme spacáčky. A to jsou maličcí… Ale u nich mi to zatím nepřijde nechutné. ![]()
Ahoj, můj partner je opravdu velice čistotný muž. Má ale jen jeden velký problém. Vždycky po ránu mu hrozně, ale fakt hrozně smrdí výstřih na tričku kolem krku. Je to takový zvláštní nakyslý zápach. Není to normální smrad z normálního potu. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji.